De Specht

In Bladel komen 57 levensloopbestendige appartementen, variërend van 73 tot 98 vierkante meter met een onderliggende parkeerkelder. Het ontwerp van project De Specht is van Keeris Architecten, Gisbergen Bouw & Ontwikkeling uit Mierde zorgt voor realisatie

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het complex wordt op aangeven van de architect uitgerust met een RHT-dakluik van Gorter. Hiermee is een veilige toegang tot het dak gegarandeerd. Een must voor de onderhoudsploeg! En de Gorter schaartrap doet een extra duit in het zakje. Deze ladder en ook de trappen van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap. Ze zijn zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen en knelgevaar voor handen te voorkomen. De klimmiddelen zijn bovendien eenvoudig te vergrendelen tijdens het gebruik.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.