Architect Barbizonlaan Roer kiest Gorter

Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling BV bouwt op een voormalig kantorenpark nabij de A20 bouwt een nieuw appartementencomplex. Ridge is mede ontwikkelaar van dit project.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Woningontwikkeling Barbizonlaan Roer in Capelle ad IJssel telt 25 woningen. De appartementen worden verdeeld over vier woonlagen en zijn maximaal 73 m2 groot.

Veilig en eenvoudig het dak op
Architect ARCOM uit Veenendaal koos in het ontwerp voor toepassing van een Gorter® RHT-dakluik in combinatie met een schaartrap. De Gorter® dakluiken en klimmiddelen  zijn qua uitvoer volledig op elkaar afgestemd.
Wanneer inspectie van, of reparatie aan het dak vereist is, is de onderhoudsploeg met Gorter® dakluiken voorzien van een gegarandeerd praktische en veilige toegang tot het dak . 
De Gorter® dakluiken worden met een European Technical Assessment (ETA), geleverd;  de onbetwiste onderbouwing voor de CE-markeringen. De veiligheid is ook getoetst conform de meest strenge EN-normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Gorter dakluik: een duurzame keuze 
De dakluiken van Gorter® hebben een hoge isolatiewaarde. Hiermee leveren de dakluiken een belangrijke bijdrage aan de energieprestatie van de bouwwerken waarin deze worden toegepast. De duurzame kwaliteit wordt onderbouwt met de bewezen hoge isolatiewaarde volgens CE-markering (Uw = 0,319 W/(m².K).

Meer informatie
Meer informatie over de dakluiken van Gorter®? Dit lees u op www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.