Wonen aan de Gantel

Gorter Luiken heeft in opdracht van Bouwmaatschappij Weboma haar RHT-dakluik ten behoeve van project Het Gantel Huys in Poeldijk geleverd.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Dit dakluik zorgt naast de garantie op een veilige daktoegang in het complex voor een ongekend hoge isolatiewaarde. De kenmerken van het luik passen perfect bij de duurzaamheidsambitie van dit project, dat is ontworpen door ZVA architecten.

Het Gantel Huys telt 33 riante appartementen en acht maisonnettes samengebracht in één gebouw. De appartementen en maisonnettes van Het Gantel Huys voldoen aan de eisen van deze tijd: het complex is gasloos en uitgerust met vloerverwarming en een eigen warmtesysteem. Het dakluik van Gorter draagt bij aan de duurzaamheidsambitie. Het dakluik kent:

· een weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· een bewezen hoge isolatiewaarde
· elektrische bediening met twee krachtige motoren

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over Gorter?

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.