Galerijophoging

Galerijophoging door Veelzijdig zorgt voor toegankelijke galerijen en een moderne uitstraling in elk appartementencomplex.

Geplaatst door: Veelzijdig

Galerijophoging voor betere toegankelijkheid

Galerijophoging van Veelzijdig maakt appartementencomplexen voor iedereen toegankelijk, ongeacht of een bewoner gebruik maakt van een rolsstoel of rollator. De ophoging van de galerij zorgt voor een drempelloze galerij waardoor hoogteverschillen verleden tijd zijn.

Bijkomend voordeel is dat galerijophoging een voordelig alternatief is voor galerijrenovatie. De galerij is bij ophoging immers in no-time voorzien van een duurzame vloer en heeft weer een prachtige uitstraling.

Hoe galerijophoging werkt

Heeft u interesse in galerijophoging zodat de bewoners van uw appartementencomplex betere toegang hebben tot hun woning of is de galerijvloer aan vervanging toe?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan waarin u uw wensen qua materiaal en kleur van de ophoging aangeeft. Nadat de offerte is goedgekeurd door uw organisatie gaan onze medewerkers aan de slag.

De galerijvloerverhogingen worden vervolgens opgebouwd uit kunststof onderdelen met een natuurlijke uitstraling. Deze losse onderdelen (meestal planken) rusten op verstelbare aluminiumliggers, zodat alle hoogteverschillen op de galerij in één keer worden weggenomen. Hierdoor is individuele drempelhulp per woning niet meer nodig.

Doordat de voorbereidingen van de galerij ophoging niet op de galerij plaatsvinden, neemt het leggen van de ophoging zelf niet veel tijd in beslag. Door de snelheid waarmee de monteur de lichtgewicht onderdelen plaatsen, hebben de bewoners nauwelijks overlast van de ophogingwerkzaamheden.

Binnen korte tijd heeft is appartementencomplex voorzien van een luxe, duurzame ophoging en kunnen de bewoners veilig in én uit.

De voordelen van galerijophoging door Veelzijdig

De galerijvloer ophoging van Veelzijdig is: 

– Duurzaam door de sterke en slijtvaste eigenschappen
– Gemaakt van licht materiaal, maar enorm sterk
– Veilig door de anti-slip afwerking en brandveilige eigenschappen
– Wooncomfort bevorderend door de geluid isolerende werking
– Makkelijk te onderhouden en per deel uitneembaar

Wilt u meer weten over galerijvloer ophoging van Veelzijdig of wilt u graag een offerte ontvangen?

Neem dan contact op met één onze adviseurs via 085 – 070 8900 of vul het formulier in. Wij nemen vervolgens vrijblijvend contact met u op. 

https://www.veelzijdig.nu/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Veelzijdig

Veelzijdig

Broekseweg 92a, 4233 CZ  Ameide

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.