Galerijverhoging

Galerijverhoging van Veelzijdig biedt bewoners een toegankelijk appartementencomplex zonder drempels én tegelijkertijd een galerij met een moderne uitstraling.
LEES VERDER

Galerijverhoging voor een toegankelijk appartement

Galerijverhoging is dé oplossing voor het toegankelijk maken van een appartementencomplex. Ongeacht of de bewoners gebruik maken van een scootmobiel, rolstoel of rollator.

Door de ophoging van de galerij worden hoogteverschillen tussen woning en galerij weggenomen. Alle bewoners kunnen hun woning hierdoor probleemloos betreden. Uiteraard is het mogelijk om ook de balustrade op te hogen, indien nodig.

Bijkomend voordeel is dat de galerijvloer na ophoging tegelijkertijd is voorzien van een moderne vloer met natuurlijke uitstraling.

Uw galerij is na ophoging dus én veilig voor de bewoners én weer als nieuw.

Welk materiaal wordt gebruikt bij galerijverhoging? 

De galerijverhoging is leverbaar in verschillende kleuren en wordt gemaakt van lichtgewicht materiaal als houtcomposiet, bamboe of kunststof.

Daarnaast zijn de galerijverhogingen slijtvast en makkelijk schoon te maken, doordat de losse onderdelen kunnen worden uitgenomen. 

Hoe gaat plaatsing van galerijvloerverhoging in haar werk? 

Het plaatsen van de galerijvloer is geen lang traject. Doordat de voorbereidende werkzaamheden elders worden gedaan, hoeven de monteurs op de dag van plaatsing alleen de losse onderdelen in de galerij te plaatsen. De onderdelen zijn van lichtgewicht materiaal, waardoor de bewoners amper geluidsoverlast ervaren. Daarnaast gaat het monteren van de galerijverhoging vlot, waardoor bewoners snel gebruik kunnen maken van hun nieuwe galerijvloer. 

Voor meer informatie over de eigenschappen van het materiaal en de plaatsing, bekijkt u dit filmpje.

Wilt u meer weten over het galerijverhoging door Veelzijdig of heeft u een vraag over galerij en balkon ophogen?

Neem dan contact op met één onze adviseurs via 085 – 070 8900 of vul  het formulier in. Wij nemen vervolgens vrijblijvend contact met u op.

Reacties
Veelzijdig
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.