Rolstoeltoegankelijk maken appartementen

Ook uw appartement(en) rolstoeltoegankelijk maken? Kies dan voor duurzame galerijvloerophoging van Veelzijdig.

Geplaatst door: Veelzijdig

Toegankelijke appartementen voor iedereen

Rolstoeltoegankelijk maken van appartementen staat bij veel VVE’s, woningcorporaties en vastgoedeigenaren hoog op het verlanglijstje.
Eén van de problemen bij oudere appartementencomplexen en flats zijn namelijk de hoge drempels naar de galerijen en het balkon.

Deze drempels leiden tot problemen voor oudere en mindervalide bewoners, waardoor toegang tot hun woning steeds moeilijker wordt.

Veelzijdig maakt uw appartementencomplex rolstoeltoegankelijk

Een snelle en duurzame oplossing om galerijen en balkons voor iedereen toegankelijk te maken is het ophogen van de vloeren. Op deze manier zorgt u er als woningbouwvereniging, vastgoedeigenaar of VVE voor dat alle bewoners van het complex zonder problemen toegang hebben tot hun galerij en balkon.

Mensen die gebruik maken van een rolstoel kunnen zo op simpele wijze hun huis verlaten. Dit geldt natuurlijk ook voor mensen met een rollator of met een scootmobiel.

Hoe het rolstoeltoegankelijk maken van een appartement werkt

Door de galerijvloerophoging van Veelvuldig worden alle entrees in één keer verhoogd.

De drempels en drempelhulpen verdwijnen en er ontstaat een egale, moderne vloer. De ijzeren drempelhulp die vele bewoners nodig hebben om hun woning te binnen te komen, zijn na plaatsing van de ophoging voorgoed verleden tijd. Dit geldt eveneens voor balkonvloer ophoging.

De ophogingen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder: houtcomposiet, bamboe of kunststof. Dit zijn duurzame materialen en licht in gewicht. Daarnaast zijn de ophogingen makkelijk schoon te maken en slijtvast. Dankzij de eigenschappen blijft de ophoging in de galerij lang zijn luxe uitstraling behouden.

Waarom kiezen voor vloerophoging van Veelzijdig? 

-Door prefab levering van het vloermateriaal is montage snel
-Een transparant tarief
-Ervaren adviseurs en monteurs
-Persoonlijk en informeel contact waarbij de nadruk ligt op ontzorgen.

Schakel Veelzijdig in voor het rolstoeltoegankelijk maken van uw appartementen en u heeft nergens omkijken naar.

Wilt u meer weten over het rolstoeltoegankelijk maken van uw appartementencomplex door Veelzijdig of heeft u een andere vraag over galerijvloeren ophogen?

Neem dan contact op met één onze adviseurs via 085 – 070 8900 of vul  het formulier in. Wij nemen vervolgens vrijblijvend contact met u op.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veelzijdig

Veelzijdig

Broekseweg 92a, 4233 CZ  Ameide

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.