Globe camerabeveiliging

Globe Camerabeveiliging is in 2003 opgericht en heeft al meer dan 2.000 klanten van camerabeveiliging voorzien. Het klantenbestand van Globe is zeer divers, van een particulier woonhuis tot het stadion van FC Emmen.

Geplaatst door: Globe Camerabeveiliging

Volledige installatie

Omdat de installatie van de bewakingscamera's nogal wat tijd, energie en expertise kost, bieden wij u de mogelijkheid om de installatie geheel door ons te laten verzorgen. De installateur zal in dat geval de installatie van A tot Z naar uw wensen uitvoeren.

Deels zelf installeren

Als u zelf een gedeelte van de installatie wenst uit te voeren, is dit ook mogelijk. Het systeem is plug en play en kan eventueel zelf worden gedaan. U kunt dan aangeven wat u zelf wilt doen en wat u door de installateur wilt laten uitvoeren.

Zelf installeren

U kunt ook zelf de kabels trekken en de bewakingscamera's ophangen. Het systeem is plug en play en kan eventueel zelf worden gedaan. Ervaring leert dat de koppeling met internet als lastig wordt ervaren. In dit geval kunnen wij voor u op afstand de instellingen naar internet, smartphone en tablet verzorgen. De kosten hiervan zijn 69 euro.

Stel U vraag:

Bedrijvengids Geplaatst door
Globe Camerabeveiliging

Globe Camerabeveiliging

Transportweg 12, 9405 PR  Assen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.