Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Fier Zaans

01 april 2018
Gorter RHT-dakluiken zorgen voor een veilige daktoegang, uiteraard in combinatie met een uitstekende isolatie.
LEES VERDER

Comfortabel wonen in een nieuwe wijk met karakter op een steenworp van het centrum en het station van Zaandam. Dat kan in Fier Zaans: een gloednieuw appartementencomplex gecreëerd door architect Nesja Zahtila van Just Architects.

Just Architects heeft voor een prettige daktoegang gekozen voor het RHT-dakluik van Gorter. De dakluikconstructie is zowel optimaal geïsoleerd (wat een besparing op de energiekosten oplevert en bovendien condensvorming voorkomt) als geluids- en inbraakwerend. Het luik in het appartementencomplex in Zaandam is geleverd in combinatie met een op maat gemaakte kooiladder. Alle verticale ladders van Gorter worden conform EN-ISO 14122-3-4 geproduceerd waardoor gebruikers zeker zijn van optimale veiligheid.

Over de producten van Gorter
Gorter dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar maar bieden in de meeste situaties een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden of bieden toegang tot een dakterras. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°.
Eigenaar Sacha Beers: ‘We maken het architecten zo gemakkelijk mogelijk. Dat doen we door de architect op de hoogte te houden van onze innovaties en doorontwikkelingen en daarnaast door tekeningen en bestekteksten in verschillende formaten aan te bieden. Bovendien leveren wij desgewenst maatwerk of denken wij mee in inzake alternatieven.’

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES