..........
shadow_fix

Fier Zaans

Gorter RHT-dakluiken zorgen voor een veilige daktoegang, uiteraard in combinatie met een uitstekende isolatie.

Comfortabel wonen in een nieuwe wijk met karakter op een steenworp van het centrum en het station van Zaandam. Dat kan in Fier Zaans: een gloednieuw appartementencomplex gecreëerd door architect Nesja Zahtila van Just Architects.

Just Architects heeft voor een prettige daktoegang gekozen voor het RHT-dakluik van Gorter. De dakluikconstructie is zowel optimaal geïsoleerd (wat een besparing op de energiekosten oplevert en bovendien condensvorming voorkomt) als geluids- en inbraakwerend. Het luik in het appartementencomplex in Zaandam is geleverd in combinatie met een op maat gemaakte kooiladder. Alle verticale ladders van Gorter worden conform EN-ISO 14122-3-4 geproduceerd waardoor gebruikers zeker zijn van optimale veiligheid.

Over de producten van Gorter
Gorter dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar maar bieden in de meeste situaties een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden of bieden toegang tot een dakterras. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°.
Eigenaar Sacha Beers: ‘We maken het architecten zo gemakkelijk mogelijk. Dat doen we door de architect op de hoogte te houden van onze innovaties en doorontwikkelingen en daarnaast door tekeningen en bestekteksten in verschillende formaten aan te bieden. Bovendien leveren wij desgewenst maatwerk of denken wij mee in inzake alternatieven.’

 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam