NL Liften in Delft op Zondag

Een artikel van NL Liften in Delft op Zondag

Geplaatst door: NLLiften

NL Liften voelt zich thuis bij RODI!

DELFT - NL Liften aan de Dynamoweg is de specialist als het gaat om het onderhouden, moderniseren en voornamelijk het renoveren van liften.

Tegenwoordig is een lift niet meer weg te denken uit gebouwen met meerdere verdiepingen. Daarom is het ideaal om een bedrijf te kiezen dat hierin gespecialiseerd is en tegelijkertijd ook nog eens zeer ervaren, er komt namelijk veel bij kijken. Denk hierbij aan: Het renoveren en moderniseren van liften, het onderhoud en de service van liften en het geven van advies. NL Liften heeft hier de nodige ervaring en kennis voor om hier zo goed mogelijk bij te helpen. De klant staat hier centraal.

Service is hier erg belangrijk, NL Liften denkt graag mee met de klant en geeft advies waarbij nodig. Jack, van NL Liften heeft alle certificaten om passend advies te mogen geven. "En dat doe ik altijd met de inzet alsof het mijn eigen lift is. Het is verstandig om, afhankelijk van hoe vaak de lift gebruikt wordt, twee tot vier keer per jaar naar je lift te laten kijken", adviseert Jack "Het gaat mij er niet om, u iets te verkopen wat u niet nodig hebt. Ik wil u veilig en goed naar een hoger plan tillen!" Ook bij het laten controleren en het onderhouden van een lift bent kan je bij het bedrijf terecht: "Bij zo'n controle kijken we de smeerpunten na, doen wat proefritten, maken we de liftschacht schoon en controleren we storingsgevoelige onderdelen, zoals de deuren. Daarmee voorkom je storingen en uitval."

Bij een mooi bedrijf horen ook mooie werkbusjes. NL Liften heeft daarom bij RODI Sign & Print aangeklopt om de busjes van een opvallende bestickering te voorzien. Het bedrijf is blij met het eindresultaat. "De service die RODI Sign & Print heeft geleverd was echt top. De samenwerking is prettig verlopen", zegt Jack.

bron: https://www.delftopzondag.nl/nieuws/algemeen/93120/article 

Bedrijvengids Geplaatst door
NLLiften

NLLiften

Dynamoweg 4, 2627 CH  Delft

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.