Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Nuki 2.0 Combo

03 september 2019
Nuki 2.0 smartlock in combinatie met de bridge opent uw deur handsfree. Dankzij de Nuki bridge op afstand de deur openen en afsluiten. Handig digitale sleutels uit aan familie en vrienden die je na gebruik makkelijk weer in kan trekken.
LEES VERDER

Nuki combi 2.0 elektronisch deurslot

Nuki maakt binnen een paar minuten van uw telefoon een digitale sleutel en van uw voordeur een slimme voordeur. Het slimme slot wordt aan de binnenzijde van uw deur geplaatst over uw huidige sleutel. U hoeft geen bouwkundige aanpassingen te maken aan uw deur, het slot is binnen 5 minuten gemonteerd.

Als u het slot vanuit de binnenzijde wil openen drukt op de door LED verlichte knop of draai aan de aluminium knop om de deur te ontgrendelen.

Slimme uitbreidingen voor Nuki

De Nuki Keypad

Nuki pincode biedt de mogelijkheid om uw kinderen, familie, of thuiszorg toegang te geven, zonder smartphone of dat ze de Nuki app hoeven te installeren.
Op afstand de codes invoeren / wijzigen in combinatie met de Nuki Bridge. Nuki pincode is zeer eenvoudig toe te voegen aan uw nieuwe of bestaande Nuki slimme deurslot.

            Nuki afstandsbediening

De Nuki Fob 

Met de Nuki afstandsbediening open en sluit je het Nuki slimme deurslot, voor iedereen die geen smartphone heeft b.v. kinderen. Koppel zeer eenvoudig de afstandsbediening met het Nuki slot, bij verlies van de Nuki afstandsbediening verwijderd u het even eenvoudig via de app.Nuki afstandsbediening

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Slimme Deursloten
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES