Oog voor de toekomst

Oogcentrum Noordholland heeft sinds de lente van dit jaar een nieuw energieneutraal gebouw in Heerhugowaard naar ontwerp van EGM Architecten.
LEES VERDER

Aannemersbedrijf Dick de Boer realiseerde het gloednieuwe gebouw aan de Gildestraat in het Stationsgebied van de Noord-Hollandse groeikern.

Topzorg verdient een topgebouw. Die wens was het vertrekpunt. De uitwerking van deze theorie is een succes geworden. Het centrum ademt professionaliteit en gastvrijheid. Oogcentrum Noordholland is met zijn compactheid en visuele aantrekkelijkheid als een paviljoen in het groen neergezet. Achter een opvallende open gevel in wit stucwerk schuilt een centrum met een heldere en duidelijke opbouw. Patiënten, bezoekers en medewerkers betreden het gebouw via dezelfde entree en komen terecht in de receptie op de begane grond, de spreek-, behandel- en onderzoeksruimtes op de eerste verdieping of de kantoren en het operatiecomplex op de tweede verdieping.

Het hart van het gebouw is uitgerust met een ruime en lichte patio dat vanuit de lucht herkenbaar is als een oog, compleet met iris en pupil. Op het dak van het nieuwe oogcentrum ligt een Gorter dakluik. Dit RHT-luik realiseert een veilige dakopgang voor onderhoudsploegen die het dak en de installaties aldaar onderhouden. Ook de bijgeleverde schaartrap doet een duit in het zakje. De speciaal voor de Gorter-luiken ontworpen trap realiseert een compleet veilige op- en afgang. Meer informatie over deze oplossing vindt u via: www.gortergroup.com

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.