IKC met dakluik met twee deksels

In Nieuwerbrug aan den Rijn wordt in opdracht van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk gebouwd aan Integraal Kind Centrum De Brug naar ontwerp van De Zwarte Hond.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het gebouw zal eind 2024 door BS De Brug (basisschool SPCO Groene Hart), Kind & Co Ludens (kinderopvang) en Stichting Sport en Welzijn in gebruik worden genomen. Het eenlaagse gebouw heeft een volledig houten draagconstructie met CLT- en houtskeletbouwwanden. Het dak wordt voorzien van sedum dat koelend werkt in de zomer en isolerend in de winter. Bovendien bevordert sedum een gezond ecosysteem, vergroent het de omgeving en ondersteunt het de flora en fauna. Toegang tot dit dak is met de plaatsing van een Gorter dakluik getackeld. De bodemwarmtepomp is een milieuvriendelijke en efficiënte manier om het gebouw te verwarmen, het gebouw is daardoor energieneutraal.

Leverancier van dakluiken, vloerluiken, plafond- en wandluiken
Gorter Luiken levert onderhoudsvrije luiken voor toegang door daken, vloeren, wanden en plafonds. Het is de eigen engineeringafdeling die de producten -waaronder dakluiken, vloerluiken en inspectieluiken- ontwerpen. Vanzelfsprekend met oog op veiligheid, kwaliteit en vernieuwing. Het toegepaste dakluik -RHTD- is ideaal voor daken met minimaal of geen afschot of toepassing in gebieden met veel sneeuwval. Het dakluik met twee aflopende deksels, is volledig thermisch gescheiden en heeft een bewezen hoge isolatiewaarde; Uw = 0,319 W/(m².K) Dit minimaliseert de kans op ongewenste condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. De kenmerken op een rij: 

  • Op maat gemaakt
  • TÜV NORD en KOMO® gecertificeerd
  • Volledig thermisch gescheiden opstand en deksel
  • Veilige bediening met één hand of met elektrische bediening
  • Tien jaar garantie op het dakluik
  • Hoogwaardige aluminium constructie, driemaal lichter dan staal, sterk en corrosievrij
  • Inbraak- en geluidswerend

Lees hier meer over de voordelen van Gorter dakluiken

Compleet met klimmiddelen
De bij het dakluik geleverde opsteekladder is vervaardigd van geanodiseerd aluminium met aan de bovenzijde twee vaste haken, waarvan een met hangslotvoorbereiding om de ladder tijdens gebruik te borgen tegen onbedoeld wegnemen. De ladder wordt geleverd met een antislip staptrede voor montage in of onder het plafond. De constructie van de ladders en het materiaalgebruik waarborgen een hoge mate van stabiliteit en langdurige bedrijfszekerheid. Alle ladders van Gorter worden met Aboma veiligheidskeur geleverd.

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!  

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.