Sfeervolle balkonuitbreiding Den Haag

Een authentiek en stijlvol appartement, gelegen aan de bruisende Laan van Meerdervoort. De bewoners genieten elke dag van hun fraaie optrekje in hartje Den Haag. Desondanks ontstond al geruime tijd de behoefte aan een uitbreiding van het bestaande balkon.

Geplaatst door: Triflex BV

Omdat het een appartement betreft en een gedeelte van de woning zou worden omgetoverd tot buitenplaats, moest de vloer duurzaam geïsoleerd en waterdicht afgewerkt worden. Machiel Regtvoort (rayonmanager bij Triflex) vertelt: ‘Bij een portiekflat zitten de woonkamers boven elkaar gesitueerd. Wanneer er dus een gedeelte van de woonkamer wordt omgebouwd tot buitenruimte, is het belangrijk dat deze vloer extra goed geïsoleerd en waterdicht wordt afgewerkt.’


Van binnen naar buiten
Speciaal voor deze buitenruimte is er gekozen voor een ophoog- en isolatiesysteem, die zorgt voor een volledig geïsoleerde vloerafwerking. Dit systeem is mechanisch belastbaar door de geïntegreerde drukverdelende plaat. Daarnaast is er gekozen voor een flexibel en scheuroverbruggend afdichtingssysteem. Deze volledig gewapende en naadloze afwerking verlengt de levensduur en beschermt compromisloos tegen beschadiging en weersinvloeden. Middels dit systeem kon er één geheel worden gecreëerd van ‘binnen’ naar het bestaande balkon. BP Management nam dit uitdagende project voor zijn rekening. De klus is middels innoverende oplossingen en nieuwe technieken uitgevoerd door enkel opgeleide deskundigen.

Door het plaatsen van een nieuwe schuifpui is de woonruimte verkleind. Vervolgens is de bestaande inpandige vloerafwerking verwijderd en zijn de Triflex systemen zowel inpandig als buiten aangebracht. De uitdaging zat hem in het naadloos aansluiten en doorvoeren van een egaal systeem. Na het verwijderen van het originele buitenkozijn is de binnen- en buitenruimte een geheel gemaakt en het vloerveld in zijn geheel afwerkt in de gewenste uitstraling.


Een behaaglijke buitenruimte
Het balkon is een echte eyecatcher geworden en nodigt uit om ’s zomers lekker lang op te vertoeven. Er is optimaal gebruikt gemaakt van de ruimte en door de juiste aankleding komt het balkon echt tot leven! De bewoners van dit appartement zijn zeer tevreden met het resultaat en maken dan ook veelvuldig gebruik van hun uitgebreide buitenruimte.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.