Technische oplossingen voor galerijen

Veel ouderen of mindervaliden verhuizen, omdat ze met moeite hun huis in of uit kunnen. Vaak is er wel een lift in een flat, maar op het moment dat ze de galerij op lopen en hun woning in willen, ontstaan er problemen.

Geplaatst door: Triflex BV

De drempels voor de woning, losse schotten of een hellingbaan worden als obstakels ervaren. Steeds vaker wordt dit ook geconstateerd in nieuwbouwcomplexen.

Met diverse technische oplossingen probeert Triflex zo veel mogelijk mensen uit hun isolement te halen. Met het ophoog- en isolatiesysteem beschermt u de constructie en de vloer tegen externe factoren. Het is namelijk volledig waterdicht en naadloos. Ook is het membraan licht in gewicht en wordt het vloeibaar aangebracht, waardoor het makkelijk toe te passen is. Door middel van isolatiepanelen in verschillende diktes zijn hoogteverschillen eenvoudig te overbruggen én het beschermt de onderliggende constructie. Het systeem wordt veel gebruikt in seniorenwoningen en woningen voor mindervalide mensen. Of het nu gaat om het behandelen van de galerijen in kleine flats van 300 m2 of een complex van 3000 m2, Triflex is al jaren deskundige op het gebied van ophogen.

Naast het ophogen van de vloeren speelt uitstraling ook een belangrijke rol. De vloeren zijn in allerlei kleuren te krijgen, dus er kan naar hartenlust worden gecombineerd. Daarnaast kan er een veilige antislip laag worden aangebracht. Ophogen, isoleren én beschermen. Het samenvoegen van deze verschillende facetten maakt Triflex uniek.

Mensen uit isolement halen is kers op de taart
Machiel Regtvoort (rayonmanager bij Triflex): ‘Ik heb echt een prachtbaan. Ik kom overal en mag opdrachtgevers adviseren. Ik mag zorgdragen voor een oplossing en dat kan per project verschillen. Dat adviseren en uiteindelijk tot een perfecte oplossing komen, is wat mijn baan zo mooi maakt.’ Machiel ziet zichzelf echt als een probleemoplosser. En dat hij als gevolg daarvan mensen uit een isolement haalt is een mooie bonus. ‘Zie het maar als de kers op de taart van ons werk.’

Meer weten over isoleren en ophogen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.


Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.