Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Tegeldragers voor dakterrastegels

28 november 2018
Exclusieve Dakterrassen werkt met een innovatie systeem van zeer sterke kunststoffen tegeldragers. Deze zijn in hoogte verstelbaar, waardoor uw terrasvloer op perfecte hoogte komt en exact waterpas wordt!
LEES VERDER

Een stabiele, strakke en kaarsrechte tegelvloer

De ondergrond van een dakterras of balkon is dikwijls erg hobbelig en/of schuin. Dakbedekking kan tot wel enkele centimeter aflopen, of hobbelend zijn vanwege dubbele lagen dakleer. 

Dit is de oorzaak dat veel dakterrastegels wiebelen en soms schots en scheef liggen. 

De oplossing
Exclusieve Dakterrassen biedt de oplossing: wij werken met tegeldragers die in hoogte verstelbaar zijn. Zo komen alle tegels op gelijke hoogte en wordt de vloer vlak, stabiel en perfect waterpas. 

Afwatering
De vloer van tegels komt zo in z'n geheel boven de ondergrond te liggen. Regenwater kan hierdoor gewoon onder de tegels door stromen naar de afvoer. 

Draagkracht
Wist u dat een tegeldrager tot wel 1000 kilo dragen kan? In combinatie met onze sterke keramische tegels heeft u een oersterke vloer.

Leidingen, kabels, etc.
Dankzij de ruimte onder de tegels werken we leidingen, kabels, etc. allemaal netjes weg. Dit is bijvoorbeeld handig voor stroomkabels voor verlichting.

Tegels demontabel
De keramische tegels liggen los op de dragers (behalve aan de randen, waar we tegels verlijmen om het terras 'op te sluiten').

De tegels kunnen makkelijk met een zuignap opgetild worden, zodat u altijd onder het terras bij de dakbedekking kunt voor onderhoud of inspecties.

Offerte aanvragen

Bezoek onze website voor aanleg van dakterrassen om een offerte aan te vragen.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES