Thermoscanner: toegang beheren

Het is geen overbodige luxe om vandaag de dag zeker te zijn dat geen zieke personen je gebouw betreden. Dit kan op een eenvoudige en discrete manier via de CAME thermoscanner.

Geplaatst door: Came Benelux

De thermoscanner of temperatuurcontrole is een camera in de vorm van een grote smartphone. Deze wordt op ooghoogte op een paaltje of op een al dan niet bestaande toegangscontrole geplaatst. Iedereen die passeert scant z’n gezicht voor de camera die aangeeft of de lichaamstemperatuur niet te hoog is en of de persoon wel een mondmasker draagt.

De thermoscanner kan alleenstaand, en dus puur informatief gebruikt worden, of geïntegreerd worden in een toegangscontrole systeem.

In het eerste geval zal een negatieve melding, van te hoge temperatuur of het feit dat er geen mondmasker gedragen wordt, de toegang niet verhinderen en zal een steward de persoon moeten aanspreken.

In het tweede geval, wanneer de thermoscanner deel is van een toegangscontrole, beperkt het negatieve bericht effectief de doorgang.

Thermoscanner als deel van toegangscontrole

1. THERMOSCANNER MET DRAAIKRUIS

De CAME thermoscanner kan met verschillende toegangscontrole systemen gecombineerd worden. Wat het vaakst voorkomt om de toegang tot een gebouw te beperken, is een tourniquet of draaikruis. Het grote voordeel van een draaikruis met een thermoscanner is dat deze installatie snel gemonteerd en gedemonteerd kan worden. Wil je na de pandemie terug een vrije toegang, dan kan de tourniquet eenvoudig terug verplaatst worden.

Klik hier voor meer info over draaikruizen of tourniquets.

 

2. THERMOSCANNER MET AUTOMATISCHE DEUR

Als je al automatische deuren hebt in je gebouw, is het ontzettend eenvoudig om daar een thermoscanner aan te koppelen, en de deuren enkel te laten open gaan bij een normale lichaamstemperatuur en wanneer er een masker gedragen wordt.

Contacteer CAME Benelux voor meer informatie voor het uitwerken van je project.

Eenvoudig beheer van de toegangscontrole

De hele toegangscontrole, die de regels bepaalt wanneer iemand wel of niet het gebouw of de ruimte binnen mag, is eenvoudig te beheren met de CAME ACS01.
Alle instellingen van dit systeem worden op het internet ingesteld en zijn zo altijd en overal waar je internet hebt, voor handen.

Thermoscanner in verschillende sectoren

De temperatuurcontrole is bijzonder geschikt voor elke toepassing waar een hoge hygiënestandaard vereist is, denk maar aan:
- Bedrijven
- Winkels
- Woonzorgcentra
- Ziekenhuizen
- Scholen
- Sportcentra
- Etc.

Contacteer CAME Benelux voor meer informatie.

Hoe de toegang tot je gebouw beperken?

Naast het beperken van de toegang via temperatuurscontrole, zijn er ook andere oplossingen om te voorkomen dat iedereen zomaar in je gebouw binnen komt:
- codeklavieren of transponderlezers
- deurintercom
- slagboom
- verzinkbare palen
- poort- of hekautomatisatie

Lees de volledige toelichting van deze oplossingen in dit artikel.

Hygiëne in acht houden: contact vermijden

We zijn zeer bewust wat we tegenwoordig aanraken. In een appartementen- of bedrijfsgebouw, of zelfs een ziekenhuis of woonzorgcentrum zijn er veel gemeenschappelijke delen waar iedereen dezelfde deuren aanraakt om te openen. Dit kan ook contactloos via een bewegingssensor of automatische deur!
Lees er alles over in dit artikel.

Bedrijvengids Geplaatst door
Came Benelux

Came Benelux

Zoning Ouest 7, BE-7860  Lessines

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Came Benelux
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.