Toegangscontrolesysteem met slagboom

Met behulp van een toegangscontrolesysteem beheer je als VVE wie toegang krijgt tot je terrein of appartementengebouw. Van een eenvoudig toegangscontrolesysteem tot het complete gebouwbeheer.

Geplaatst door: Portacon

Toegangscontrolesysteem met slagboom

Met behulp van een toegangscontrolesysteem beheer je als VVE wie toegang krijgt tot je terrein.

Beveiligen parkeerterrein
Beschikt je VVE over een eigen parkeerterrein? Dan is het handig om een slagboom met toegangscontrolesysteem toe te passen. Met gebruik van een slagboom hebben ongewenste voertuigen geen toegang tot je parkeerplaatsen. Een slagboom kan worden uitgerust met een toegangscontrolesysteem. Via dit systeem kunnen bewoners en beheerders de slagboom openen en het terrein van de VVE betreden.

Een toegangscontrolesysteem kan zo worden ingericht dat het voor iedere gebruiker eenvoudig te bedienen is. Waar de ene bewoner toegang krijgt met een afstandsbediening, ook wel handzender genoemd, opent een volgende bewoner de slagboom met zijn of haar telefoon. Door de verschillende toepassingen heb je voor ieder wat wils. Bij verlies van een handzender is het mogelijk deze uit het systeem te verwijderen. Wanneer de handzender niet meer bekend is in het toegangscontrolesysteem van de slagboom, kan deze niet meer gebruikt worden om de toegang te openen. Verder is het mogelijk om terug te kijken welke bewoner wanneer toegang heeft gekregen.

Welk toegangscontrolesysteem is geschikt?
Er zijn veel verschillende toegangscontrolesystemen op de markt beschikbaar. Ook Portacon heeft verschillende soorten toegangscontrolesystemen in het assortiment. Het juiste toegangscontrolesysteem hangt af van de toepassing, de wensen van de VVE en het budget dat beschikbaar is.

Een eenvoudige, maar effectieve vorm van een toegangscontrolesysteem is een Intratone module. Deze module kan worden aangesloten op een bestaande of nieuwe sturing van een slagboom, hekwerk of garagedeur. Via de online beheers omgeving kan de VVE beheerder eenvoudig handzenders en telefoonnummers toevoegen of verwijderen. 

Een ander toegangscontrolesysteem wat wij aanbieden is het ATRIUM toegangscontrolesysteem van CDVI. Dit toegangscontrolesysteem heeft uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Van het beheer van het parkeerterrein tot het complete gebouwbeheer voorzien van verschillende toegangsniveau’s. Via de online beheeromgeving stel je als beheerder eenvoudig de toegangsniveau’s in. Verder koppel je kaarten, badges en/of codes aan de bewoners en gebruikers van het terrein.

Met het gebruik van een toegangscontrolesysteem beheer jij wie er wanneer toegang krijgt tot je terrein en appartementengebouw. Graag een toegangscontrolesysteem toepassen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Bedrijvengids Geplaatst door
Portacon

Portacon

Molendijk Noord 54, 7461 JG  Rijssen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.