Van stadspoort tot uniek ontwerp

Het centrum van Purmerend wordt dit jaar opgeluisterd met project De Looiers. Het project is naar ontwerp van Rietvink Achitecten en bestaat uit twee woontorens met appartementen, penthouses en een parkeergarage.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Klassiek en robuust

De architectuur van de beide torens is modern met een klassieke opbouw met robuuste roodpaarse bakstenen gevels, waardoor er verwantschap ontstaat met de jaren dertig-bebouwing aan de overzijde langs de Purmersteenweg. De Looiers biedt straks 36 luxe appartementen en vier riante penthouses. Alle woningen zijn direct gelegen aan het water en op loopafstand van de historische binnenstad van Purmerend. Bouwbedrijf De Nijs uit Warmenhuizen is verantwoordelijk voor de realisatie.

 

 

Toegang tot technische ruimtes

Voor toegang tot de technische ruimtes onderin de gebouwen heeft De Nijs gekozen voor toepassing van de vloerluiken van Gorter uit Schagen. De vijf luiken zorgen voor een veilige en efficiënte toegang tot de installaties die het gebouw draaiende houden. De vloerluiken van Gorter zijn leverbaar met scharnierend deksel en met uitneembaar deksel. In de meeste gevallen liggen de vloerluiken vlak in het vloeroppervlak. Er is één opbouwversie. Alle vloerluikdeksels worden vervaardigd uit tranenplaat. De deksels van het betegelbare vloerluik en die voor vloerbedekking worden vervaardigd uit gladde plaat.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.