Gerelateerde suggesties:

Vereniging Eigen Huis helpt VvE’s bij verduurzaming

25 maart 2019
Veel Verenigingen van Eigenaars (VvE) zien het energiezuinig maken van hun appartementsgebouw als een lastige opgave.
LEES VERDER

De discussie over energiebesparing in het gebouw kan tot stevige conflicten leiden. Vereniging Eigen Huis helpt VvE’s met vier informatiebijeenkomsten in het land.

Voor informatie en inspiratie

Donderdag 18 april organiseert Vereniging Eigen Huis een bijeenkomst in Ahoy in Rotterdam. Tijdens een inspirerende en informatieve middag horen bezoekers van het Energie Bespaarfonds, de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en Vereniging Eigen Huis hoe ze samen met hun appartementseigenaren aan de slag kunnen. Deskundigen vertellen op heel toegankelijke wijze over verschillende energiebesparende maatregelen en hoe die het beste zijn te financieren. Aanwezigen krijgen handvatten hoe ze het beste hun VvE kunnen activeren. Ook beantwoorden financiële, juridische en bouwkundige experts vragen van het publiek.

Gastspreker Diederik Samsom

Gastspreker is Diederik Samsom, voorzitter van één van de klimaattafels. Zijn kennis van en enthousiasme over verduurzaming maakt hem bij uitstek geschikt om VvE’s op dit onderwerp bij te praten.

Gratis kaarten voor leden

Op eigenhuis.nl/events staat alle informatie en reserveert u eenvoudig kaarten voor een van de vier bijeenkomsten in Eindhoven, Utrecht, Zwolle of Rotterdam. Voor leden van Vereniging Eigen Huis is de toegang gratis.
Nog geen lid? Maak gebruik van het kennismakingsaanbod en sluit direct een VvE-lidmaatschap af op eigenhuis.nl/events.

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Liftscan
Past uw huidige onderhoudscontract nog bij uw VvE en/of wilt u een prijsvergelijking voor het groot onderhoud?