Vereniging Eigen Huis helpt VvE’s bij verduurzaming

Veel Verenigingen van Eigenaars (VvE) zien het energiezuinig maken van hun appartementsgebouw als een lastige opgave.

Gepubliceerd: 25 maart 2019

De discussie over energiebesparing in het gebouw kan tot stevige conflicten leiden. Vereniging Eigen Huis helpt VvE’s met vier informatiebijeenkomsten in het land.

Voor informatie en inspiratie

Donderdag 18 april organiseert Vereniging Eigen Huis een bijeenkomst in Ahoy in Rotterdam. Tijdens een inspirerende en informatieve middag horen bezoekers van het Energie Bespaarfonds, de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en Vereniging Eigen Huis hoe ze samen met hun appartementseigenaren aan de slag kunnen. Deskundigen vertellen op heel toegankelijke wijze over verschillende energiebesparende maatregelen en hoe die het beste zijn te financieren. Aanwezigen krijgen handvatten hoe ze het beste hun VvE kunnen activeren. Ook beantwoorden financiële, juridische en bouwkundige experts vragen van het publiek.

Gastspreker Diederik Samsom

Gastspreker is Diederik Samsom, voorzitter van één van de klimaattafels. Zijn kennis van en enthousiasme over verduurzaming maakt hem bij uitstek geschikt om VvE’s op dit onderwerp bij te praten.

Gratis kaarten voor leden

Op eigenhuis.nl/events staat alle informatie en reserveert u eenvoudig kaarten voor een van de vier bijeenkomsten in Eindhoven, Utrecht, Zwolle of Rotterdam. Voor leden van Vereniging Eigen Huis is de toegang gratis.
Nog geen lid? Maak gebruik van het kennismakingsaanbod en sluit direct een VvE-lidmaatschap af op eigenhuis.nl/events.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.