Twee dakluiken op combibad en ijshal

De Vries en Verburg realiseerde in Leiden de nieuwbouw van het Combibad en de ijshal De Vliet onder één dak aan de Voorschoterweg.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In het nieuwe complex vindt men veel faciliteiten, waaronder: een 250-meterijsbaan, 30 meter x 60 meter ijsvloer en 45 meter x 20 meter krabbelbaan, 35 meter x 25 meter binnenbad voor topsport en kortebaan zwemmen en een gemeenschappelijke entree en horeca voor beide sportaccommodaties.

Extra duurzaam met dakluik van gorter
Het gebouw is gasloos en 100% CO2-neutraal. De ijshal is zelfs energieneutraal en stelt haar restwarmte beschikbaar om het zwemwater te verwarmen. Op het dak van het nieuwe zwembad en de ijshal liggen zonnepanelen. Voor toegang tot dit dak -voor onderhoud aan genoemde panelen- koos Slangen + Koenis Architecten voor een Gorterduo.

Veilig en duurzaam met RHT
De twee Gorter RHT-dakluiken zorgen niet alleen voor een veilige daktoegang, ze garanderen ook een uitstekende isolatie. Zo zijn de RHT-dakluiken voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend.

Veilige combinatie dakluik en ladder
De combinatie van de RHT-dakluiken met de meegeleverde ladder is ideaal voor laag frequent gebruik van het dakluik. De Gorter ladder wordt standaard geleverd met ophangbeugels voor het veilig weghangen van de ladder als deze niet in gebruik is. Bij frequenter gebruik bevelen wij een dakluik met schaartrap of vaste trap aan.

Gorter stalen uitneembaar vloerluik met verdiept deksel
In dit project is tevens een vloerluik toegepast. We zetten de kenmerken even voor u op een rij:

  • Voor binnen en buiten toepassing
  • Betegelbaar met keramische tegels
  • Reuk- en waterdicht
  • Voorzien van draadhulzen t.b.v. (bijgeleverde) handgrepen
  • Sluiting deksel middels inbusbouten
  • Inclusief afdekkapjes voor inbusbouten
  • 5 jaar garantie op het vloerluik

Wilt u meer weten over Gorter? Bezoek onze website!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.