Twee dakluiken op De Silotoren

De Meelfabriek in Leiden is onderverdeeld in tien nieuwe projecten: woningen, een hotel, kantoren, winkels, een tuin… De Meelfabriek krijgt het allemaal!

Geplaatst door: Gorter Group bv

De Silotoren -een van de tien onderdelen- wordt een complex voor vijftien appartementen, een wellness- en sportcentrum en een kunstcentrum. Op het dak komen twee dakluiken van Gorter. Met deze ingreep is een veilige toegang tot het dak gegarandeerd. 

Drie manieren voor een veilige toegang tot het dak
Permanente en veilige daktoegang is op drie manieren te realiseren: via een gevel- of kooiladder, via een dakhuis of via een dakluik. Optie één is in geval van deze hoge toren geen optie. Hoe breng je via een ladder materieel en materiaal veilig naar het dak van een dergelijk hoog gebouw? De tweede optie is optimaal veilig en comfortabel, maar heeft invloed op het aangezicht, is kostbaar en is afhankelijk van de maximale hoogte soms zelfs niet haalbaar. Het dak betreden via de binnenzijde van een gebouw is voor De Silotoren de meest veilige en optimaal comfortabele oplossing. De verdiepingstrappen of lift brengen belanghebbenden richting het dak en het dakluik geeft  -in combinatie met een ladder - een optimaal veilige toegang tot het dak zelf. Bijkomend voordeel is dat buitenstaanders geen gebruik kunnen maken van deze toegangsmethode. 

Ook geschikt voor zeer hoge gebouwen
Gorter aluminium dakluiken zijn dankzij de afwerking en robuuste constructie geschikt voor toepassing op zeer hoge gebouwen, ook in gebieden met extreme weersomstandigheden. Zo zijn de Gorter dakluiken inmiddels geplaatst op het hoogste gebouw ter wereld; de Burj Khalifa - wolkenkrabber - in Dubai.

Voor het platte dak

De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°. De RHT-dakluiken van Gorter worden continu aan verbeteringen onderworpen. Hiermee zijn de luiken in toenemende mate bestand tegen extreme belastingen. Zowel tijdens de bouw als in de gebruiksfase.

Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link. Meer informatie over de prijs van het luik zelf vind je via deze link. Wil je een offerte opvragen? Klik hier!  ‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.