Twee dakluiken op zwembad de Koerbelt

In Rijssen werkt Draisma Bouw aan de renovatie van zwembad de Koerbelt. Het entree wordt aangepast om nieuwbouw mogelijk te maken.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Na ingebruikname van deze nieuwbouw zal het bestaande binnenbad worden gesloopt om ruimte te maken voor de luifel voor de horeca.Op het dak van het zwembad komen twee RHT-dakluiken van Gorter. Hiermee is de uitbater zeker van een veilige toegang tot het dak. 

Wat betreft de materialen kiest Draisma op aangeven van architect Reitsema en partners voor zo duurzaam en onderhoudsarm mogelijk. Dit zwembad wekt meer energie op dan het verbruikt. Reden genoeg om te kiezen voor het RHT-dakluik van Gorter

Optimale isolatie én gebruiksvriendelijk
De architect maakte met deze Gorter-oplossing niet alleen op het gebied van isolatie de beste keuze, maar ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Met dit luik is een praktische en veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Zeker omdat er ook is gekozen voor de combinatie ladder. De ladders en schaartrappen van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. 

Geschikt voor platte daken
Het RHT-luik is uitermate geschikt voor het platte dak. De dakluiken van Gorter zijn beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van uw gebouw met deze vorm van daktoetreding niet verstoord en hoeft u ook geen extra vergunningen aan te vragen. 

Meer informatie over Gorter vindt u via: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.