Het platte dak duurzaam benut met Gorter

BMN Oost Nijverdal bouwt in opdracht van WVG Ontwikkeling -Het Dorenbosch-: een complex met zeven appartementen en twee penthouses in Havelte.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De buitenschil bestaat uit baksteen gecombineerd met duurzame en onderhoudsarme beplating. De platdakconstructie krijgt een hoge Rc-waarde. Het RHT-dakluik van Gorter draagt hieraan bij en biedt tevens een veilige toegang tot de PV panelen die op het dak worden geplaatst.

Het RHT-luik: een duurzame keuze
De keuze voor het RHT-dakluik is volledig in lijn met de duurzaamheidsambitie van de makers van dit complex. Het dakluik is voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en heeft een bewezen hoge isolatiewaarde van Uw = 0,319 W/(m².K). Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien is de dakluikconstructie geluids- en inbraakwerend. De perfecte oplossing voor platte daken!

Veilige daktoegang
Hoewel bij het ontwerp van de dakluiken van Gorter volop rekening wordt gehouden met energie besparen, zijn de luiken in eerste instantie ontwikkeld voor het realiseren van een veilige dakopgang.

Onmisbaar voor onderhoudsploegen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van het dak en de PV panelen. De combinatie met schaartrap -zoals in dit project geleverd- maakt de constructie nog veiliger. De trap is speciaal ontworpen om valgevaar te voorkomen.

Wilt u meer weten over de producten van Gorter? Bezoek dan www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.