Valbeveiliging Daklicht

De valbeveiliging zorgt ervoor dat onderhouds- en servicepersoneel platte daken kunnen betreden zonder enig risico op vallen en struikelen.

Geplaatst door: Gevaco B.V.

Ook bij lichtkoepels of dakluiken op het dak is er valgevaar. U kunt bijvoorbeeld door de lichtkoepel heen vallen. Om de veiligheid van u en anderen te waarborgen hebben we valbeveiliging voor daklicht. Deze valbeveiliging schermt de lichtkoepel of het dakluik helemaal af, zodat er geen valgevaar meer is. Meer weten over de verschillende opties die u hierbij heeft? U leest het hieronder.

Kee Dome is een modulair systeem voor gebruik bij alle lichtkoepels met een afmeting van maximaal 2×2 meter. De kant-en-klare set is snel en eenvoudig op te bouwen en de montage is mogelijk zonder beschadiging van de dakbedekking. Het systeem is geschikt voor alle dakoppervlakken met een maximale helling van 3 graden.

‎Kee Dome Mini is standaard geschikt voor de kleinere lichtkoepels met een afmeting van 1,2 x 1,2 meter. Echter door de variabele opbouw zijn er optioneel ook afwijkende afmetingen leverbaar. De kant-en-klare set is snel en eenvoudig op te bouwen en de montage is mogelijk zonder beschadiging van de dakbedekking door gebruik van nieuwe kleinere voeten van gerecycled PVC. Het systeem is geschikt voor alle dakoppervlakken met een maximale helling van 3 graden. Kee Dome Mini voldoet aan de NEN EN 14122-3 norm. Vanwege de lage hoogte is Kee Dome Mini geen blikvanger op gebouwen.

De valbeveiliging zorgt ervoor dat onderhouds- en servicepersoneel platte daken kunnen betreden zonder enig risico op vallen en struikelen. Het Kee Dome Mini systeem is als permanente oplossing ontwikkeld, maar is volledig flexibel. Het kan naar behoefte worden gedemonteerd en ergens anders opnieuw worden gemonteerd.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.gevaco.nl. U kunt onze verkoopafdeling bereiken per mail op: info@gevaco.nl of telefonisch op het nummer 085-0704791

Met vriendelijke groet,

Gevaco B.V.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gevaco B.V.

Gevaco B.V.

Doornhoek 3775, 5465 TA  Veghel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.