Verhuizen: welke hulpmiddelen kunt u inschakelen?

Eigenlijk is verhuizen het verplaatsen van spullen, maar toch wordt dit voor mensen als een hele klus gezien. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk.

Gepubliceerd: 11 juni 2022

In deze blog gaan we bespreken welke middelen u kunnen helpen bij het soepel laten verlopen van een verhuizing.

Verhuisbedrijf

Tegenwoordig zijn er veel verhuisbedrijven, die kunnen helpen tijdens het verhuizen, zoals een verhuisbedrijf Rotterdam. Het kan verschillen per bedrijf, wat de verhuizers wel en niet doen. Sommige bedrijven ondersteunen alleen bij het verplaatsen van de spullen en andere kunnen ook worden ingehuurd om alles in te pakken en daarna te verhuizen. Hoe meer de verhuizers van uw overnemen, hoe meer het gaat kosten. Ook moet uw in het achterhoofd houden dat wanneer de verhuizers alleen ondersteuning bieden voor het verplaatsen, al uw spullen klaar moet staan en alles in dozen is gepakt. Uw betaald de meeste verhuizers namelijk per tijdsloten en wanneer niet alles klaarstaat, zijn de verhuizers nog langer bezig.

Andere opties

Over het algemeen kunnen verhuizers duur zijn. Gelukkig zijn er ook apparaten die je los kunt huren, zoals een ladderlift huren. Wanneer u een bovenwoning hebt weten te bemachtigen, dan kunt u gebruik maken van een ladderlift en scheelt het een aantal keren de trap op en af lopen. Het enige wat u nodig hebt bij een ladderlift is een raam dat helemaal open kan, maar dat hebben in de meeste gevallen huizen tegenwoordig wel. U kunt een ladderlift huren met of zonder begeleiding. Het is raadzaam om goed na te denken of u het alleen aan kan én durft. Het heeft namelijk wel een gebruiksaanwijzing en het kan een hoop schade aan u spullen aanrichten wanneer het niet via de juiste wijze gebruikt wordt.

Middelen

Als de verhuizers of verhuislift is geregeld, begint pas het echte werk. U moet namelijk verhuisdozen regelen en al u spullen gaan inpakken. Een tip voor het inpakken, is om het per kamer te doen. Hiermee zorg je ervoor dat alles makkelijker terugvinden kan worden en ook meer overzicht hebt over wat er is gedaan en nog moet gebeuren. Naast verhuisdozen is het ook handig om gebruik te maken van oude kranten of handdoeken voor het glas en servies in te pakken.

Wanneer een verhuizing op de planning staan is het handig om na te denken of je gebruik gaat maken van een verhuisbedrijf of apparaten gaat huren, zoals een ladderlift. Daarnaast moeten er verhuisdozen gehaald worden en moeten u spullen per kamer worden ingepakt.

Liftscan Liftscan aanvragen

Past uw huidige onderhoudscontract nog bij uw VvE en/of wilt u een prijsvergelijking voor het groot onderhoud?

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Als Appartement & Eigenaar vinden wij het belangrijk dat VvE's op elk onderwerp hun kosten inzichtelijk hebben (en een eerlijke prijsvergelijking kunnen maken). Vandaar dat wij met een aantal gerenommeerde partijen deze liftscan in het leven hebben geroepen.

De uitgebreide liftscan geeft de VvE direct inzicht of en hoe ze kunnen besparen op hun kosten voor hun lift. Zo weet men snel hoe ze tot de hoogste service en laagste kosten kunnen komen.

Waar bestaat de liftscan uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Prijsvergelijking onderhoudscontracten Optioneel
Prijsvergelijking voor het groot onderhoud Optioneel
Wilt u een prijsvergelijking van uw huidige onderhoudscontract met andere aanbieders?
Is uw lift toe aan groot onderhoud en wilt u een second opinion?

Gegevens

Liftscan
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.