Vier dakluiken voor Amstelkwartier

In de tweede fase van het Amstelkwartier bouwt Gemeente Amsterdam in totaal ongeveer duizend sociale huurwoningen, middeldure huurwoningen en vrije sectorwoningen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In dit project komen bovendien een kinderdagverblijf met buitenruimte en diverse voorzieningen zoals kleinschalige kantoorruimte, een gemeenschappelijke ontmoetingsplek en horeca. Op de verschillende gebouwen komen dakluiken van Gorter. Hiermee zijn de beheerders verzekerd van een veilige en comfortabele toegang tot het dak. 

De nieuwe buurt grenst aan de eerste fase van het Amstelkwartier, in het noorden aan de Amstel en in het zuiden aan de Duivendrechtsevaart. De Amstelstroomlaan en Amstelstroombrug zorgen voor een goede verbinding naar de andere buurten. Naar verwachting duurt de opbouw van Amstelkwartier tweede fase tot in 2026.

Dakluik voor veilige en comfortabele daktoegang
De dakluiken van Gorter maken het onderhoud aan en de inspectie van daken en de daar aanwezige installaties eenvoudiger dan ooit.
 Met deze oplossing behoren hoogwerkers en ladders tot het verleden, want met het RHT-dakluik van Gorter is het dak betreed je het dak simpelweg via de bovenste verdieping. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. Het dakluik op dit complex wordt met eigen ladder opgeleverd. Deze totaaloplossing maakt een compleet veilige en bovendien comfortabele toegang tot het dak mogelijk. 

Ontwerpen en specificeren met Gorter
Op de speciaal voor architecten ingerichte pagina download je eenvoudig technische tekeningen en BIM-objecten van de Gorter standaardproducten. De tekeningen van de luiken zijn beschikbaar in DWG-, SKP- en PDF formaat. De BIM-objecten bestaan uit een RFA- of IFC-online bestand. Via deze link vind je bovendien informatie over de installatiemethode. 

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!  

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.