Gorter dakluik op complex in hoofdstad

Aan het August Allebéplein in Amsterdam bouwt Bot Bouw aan een complex met 174 sociale huurwoningen naar ontwerp van Office Winhov. De gevel met hoge isolatiewaarde zorgt voor beperking van energieverlies.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De individuele balansventilatiesystemen met warmteterugwinning en de toepassing van een energiezuinig collectief systeem op basis van warmtepompen dragen ook bij aan de duurzaamheid van het gebouw. Gorter doet er met haar RHT-dakluik nog een schepje bovenop. Het dakluik is niet alleen energiezuinig, maar zorgt ook voor een optimaal veilige toegang tot het dak.

Voor het platte dak

De dakluiken van Gorter maken het onderhoud aan en de inspectie van platte daken en de daar aanwezige installaties eenvoudiger dan ooit. Met deze oplossing zijn hoogwerkers en ladders nooit meer nodig, want met het RHT-dakluik van Gorter is het dak betreed je het dak simpelweg via de bovenste verdieping. De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. Het dakluik op dit complex wordt met eigen ladder opgeleverd. Deze totaaloplossing maakt een compleet veilige en bovendien comfortabele toegang tot het dak mogelijk. 

Altijd ruimte voor innovatie

Dakluiken van Gorter zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°. De RHT-dakluiken van Gorter worden continu aan verbeteringen onderworpen. Hiermee zijn de luiken in toenemende mate bestand tegen extreme belastingen. Zowel tijdens de bouw als in de gebruiksfase. Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link. Meer informatie over de prijs van het luik zelf vind je via deze link.

Wil je een offerte opvragen? Klik hier! ‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.