Vijf keer RHTEI op Kop van het Dok

Op de plek waar voorheen de scheepswerf van de Koninklijke Maatschappij De Schelde in Vlissingen stond, verrijst een nieuw stadsdeel: het Scheldekwartier

Geplaatst door: Gorter Group bv

Onderdeel van dit kwartier is Kop van het Dok, een project bestaande uit 180 woningen in drie woontorens en een commerciële plint. Op de daken van de woontorens zijn door Atelier Pro vijf brandwerende dakluiken ingetekend. We leggen uit waarom. 

Op de daken van de woontorens komen vijf brandwerend dakluik en RHTEI van Gorter. Deze luiken zijn door Efectis volgens EN1634-1, EN13501-2 en AS1530-4 beoordeeld en zijn bewezen 120 minuten brandwerend. Het dakluik -specifiek geschikt voor platte en licht hellende daken- biedt naast een brandwerende afsluiting van de onderliggende ruimte ook een praktische en veilig toegang tot het platte dak. Hiermee zijn onderhoudsploegen voor het dak en haar panelen er zeker van dat ze op veilige wijze hun werk kunnen uitvoeren

Optimaal veilig
Alle Gorter producten staan garant voor optimale veiligheid. De daktoetredingsluiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. En er is bewijs! De Gorter dakluiken en dakluikcombinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN-normen en worden, waar van toepassing, geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Daarnaast zijn de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.