Vier brandwerende luiken op Ara

Heembouw is in september 2022 gestart met de bouw van distributiecentrum Ara in Almelo. De architectentak van Heembouw is verantwoordelijk voor het ontwerp dat natuurinclusiviteit uitstraalt.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De in het oog springende architectuur geeft een sterke impuls aan de biodiversiteit en maakt de bestemming tot het groene visitekaartje van het XL Businesspark Twente. Op het dak van het centrum komen vier RHTEI-dakluiken van Gorter te liggen. Deze stalen dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot het platte dak en zorgen tegelijkertijd, in gesloten toestand, voor een brandwerende afsluiting van de onderliggende ruimte. 

Het RHTEI-dakluik is door Efectis volgens EN1634-1, EN13501-2 en AS1530-4 beoordeeld en is hiermee bewezen 120 minuten brandwerend. Het dakluik biedt naast een brandwerende afsluiting van de onderliggende ruimte ook een praktische en veilig toegang tot het platte dak.

Gorter in het kort
Gorter Luiken BV uit Schagen levert innovatieve luiken voor toegang tot daken, door vloeren, wanden en plafonds. Het bedrijf bestaat sinds 1928 en is over de jaren uitgegroeid tot een wereldwijd opererende organisatie met eigen productiefaciliteiten, engineering afdeling en logistiek centrum. Gorter vervaardigt producten waarbij veiligheid, kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid voorop staan. Niet alleen de producten van Gorter zijn toonaangevend, de projecten waaraan Gorter mag bijdragen zijn minstens zo prestigieus. Zo rekenen onder meer het Rijksmuseum, de Burj Khalifa in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) en het WK-stadion in Salvador (Brazilië) op de prestaties van hun Gorter-luiken.

Wilt u meer weten over Gorter en haar daktoetredingsluikenwww.gorterluiken.nl vertelt u meer!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.