VvE Helpdesk Opleidingen

Een VvE besturen is niet gemakkelijk, maar wel erg belangrijk. Een actieve VvE — welke een zelfstandig rechtspersoon is — biedt veel kansen. Door jezelf bekend te maken met de ins and outs van de VvE kun je leren deze kansen te signaleren én te benutten.

Hiervoor is het essentieel dat je bekend bent met de wetgeving omtrent (vaak complexe) splitsingsakten en het modelreglement. Maar ook goed kunnen organiseren en communiceren zijn onmisbare vaardigheden, óók als het beheer is uitbesteed.

Educatie voor bestuursleden en beheerders is daarom erg belangrijk. De Vastgoed Business School te Eindhoven heeft daarom de cursus Professioneel VvE-Beheer ontwikkeld. Deze is speciaal bedoeld voor VvE-beheerders die hun werkzaamheden verder willen professionaliseren, met modules als onder meer wet- en regelgeving, administratief en financieel VvE-beheer, technisch VvE-beheer en verzekeringen.

Daarnaast is de cursus zeer geschikt voor mensen die beroepsmatig vaak met een VvE te maken hebben, zoals vastgoedbeheerders en makelaars of medewerkers van woningcorporaties, banken of verzekeraars. Ook voor deze doelgroep is het belangrijk over deze specifieke kennis te beschikken. Inmiddels is deze opleiding als enige erkend en geaccrediteerd. De opleiding kan worden afgerond met een examen.

Daarnaast hebben zij een cursus opgesteld voor bestuursleden van Verenigingen van Eigenaars om hen wegwijs te maken in de bijbehorende wet en regelgeving.

Deel uw probleem met ons

Stel uw vraag
Verstuur een bericht met uw vraag naar onze VvE Helpdesk

De VvE Helpdesk is voor uw vragen bereikbaar van:

maandag t/m donderdag
8:30 - 17:00

vrijdag
8:30 - 15:00

Meer VvE gerelateerd advies

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.