Plan Orden te Apeldoorn

Woningcorporatie De Goede Woning is in 2010 gestart met de voorbereidingen van de totaalrenovatie van de flats aan de Chamavenlaan, Germanenlaan en Eburonenstraat.

Gepubliceerd: 19 oktober 2011

Samen met adviesbureau Fame zijn de werkzaamheden in kaart gebracht en uitgewerkt.

De zeven flats in Apeldoorn dateren uit de jaren '60 van de vorige eeuw en hebben, een voor die periode kenmerkende, eenvoudige architectuur. Om die reden ging de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit niet akkoord met een eerder gedaan voorstel om een waaier van kleuren in de tinten groen en terra toe te passen. Daarom is nu gekozen voor één kleur: de drie flats aan de Chamavenlaan in groen en de overige flatgebouwen in de kleur terra. Bouwbedrijf Veeneman is bezig met de keuken-, badkamer- en toiletverbetering en het aanleggen van een centrale verwarming. Talen schilders neemt het schilderwerk op zich. Medio maart 2012 hoopt men de werkzaamheden aan de flats af te ronden.

Triflex en plan orden
Triflex heeft al jaren ervaring met leveren van hoogwaardige producten voor o.a. balkons, bergingsgangen en galerijen. De materialen worden uitsluitend aangebracht door erkende Triflex applicateurs. Klaare Betonservice uit Nunspeet heeft dit werk aangenomen en de galerij- en bergingsvloeren alsook de trappen en bordessen van de bestaande en vernieuwde trappenhuizen voorzien van een Triflex coatingsysteem. Alle aangebrachte systemen zijn duurzaam, antislip, mechanisch belastbaar, naadloos en harden snel uit, waardoor de overlast voor de bewoners beperkt is gebleven. Eigenschappen die een project als Plan Orden te Apeldoorn tot een geslaagde renovatie maken.

Publicatiedatum: 20 oktober 2011

Meer informatie: www.triflex.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.