2 RHT-dakluiken op Oranjehof Leerdam

STOUT en FAME slaan de handen ineen en bouwen woonzorgcentrum Oranjehof Leerdam.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In Leerdam bouwt Stout BV het ontwerp van FAME Architecten: een woonzorgcentrum met 28 appartementen en 87 woningen voor senioren. Op de daken komen twee RHT-dakluiken te liggen. Met deze dakluiken zijn onderhoudsploegen zeker van een veilige toegang tot het dak.

RHT-dakluik voor dakterras, kantoor en woning
De luiken van Gorter zijn als vluchtgelegenheid inzetbaar, maar bieden in de meeste situaties een praktische toegang tot dakterrassen, koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op daken. Dat FAME voor de daktoegang voor Gorter heeft gekozen, heeft alles te maken met de kwaliteit van de dakluiken. Het RHT-dakluik doet het, vanwege de ongekend hoge isolatiewaarde, erg goed op geïsoleerde daken zoals die van Oranjehof. Naast de standaarduitvoeringen levert Gorter ook beglaasdebrandwerende en explosieontlastende dakluiken. Bijna alle dakluiken zijn leverbaar in combinatie met een Gorter ladder, vaste trap of schaartrap. De dakluiken op Oranjehof worden met ladder geleverd.

Gorter; de luikenspecialist
Gorter is een internationaal opererende organisatie die in 1928 is gestart als fabriek van metalen ramen en deuren. Sinds de negentiger jaren van de vorige eeuw heeft Gorter zich gespecialiseerd in toegang door daken, vloeren, wanden en plafonds. De Gorter Group™ is inmiddels vertegenwoordigd in Europa, Australië, Azië en het Midden-Oosten.

Meer informatie over Gorter®
Benieuwd naar wat Gorter Luiken BV voor u kan betekenen? Wij informeren u graag verder.

Foto's: STOUT BV. 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.