Gerelateerde suggesties:

DETAIL AFDICHTING

Lekkage of vochtproblemen bij constructies (dilataties,voegen etc.) van galerijen, balkons, wandeldekken en parkeergarages worden verholpen.
LEES VERDER

Dakafdichting

Afdichting van daken met complexe details zijn geen probleem voor het Triflex ProDetail systeem. Dit vloeibaar aan te brengen kunstharssysteem op basis van zeer snel uithardende PMMA harsen biedt veelal de uitkomst. Kritische afdichtingen zoals randen, balustervoeten, afvoeren, metalen opstanden e.d. worden naadloos in het daksysteem opgenomen. Het systeem hecht zonder knelstrippen op beton en andere opstanden. Vele kilometers rand- en detailwerk zijn reeds door ons uitgevoerd. In combinatie met dakdekkersbedrijven worden door ons de kritische details afgedicht en het normale dakwerk wordt door de dakdekker uitgevoerd in bitumineus of pvc dakwerk, waarop het Triflex ProDetail systeem zonder problemen een zeer goede hechting heeft.

Kunststofstroken:

Dit door toepassing van een vloeibaar, flexibelblijvend en met vliesinlage gewapend kunstharssysteem, welke in drie lagen nat-in-nat wordt aangebracht. De toepassing van deze stroken vindt plaats over de voegen in of op parkeergarages, galerijplaten, brugdekken en op andere plaatsen waar zich voegovergangen bevinden. Ook voor toepassing van
diverse aansluitingen, zoals bij betonopstanden, metaalconstructies, glazenwassers-rail, dakdoorvoeren, etc.

Injecteren

Bij injecteren worden vooraf gaten geboord in beton- en / of gevelconstructies, waar vervolgens injectiepluggen worden aangebracht. Via deze pluggen en de geboorde gaten wordt onder hoge druk de injectiehars in de scheuren geperst, waardoor een constructieve en waterdichte afdichting wordt gemaakt. De toepassing hiervan vindt plaats in betonwanden en -vloeren, als ook in gevels.

Kitten:

Eventuele oude kitvoegen worden verwijderd en de hechtvlakken worden zorgvuldig gereinigd. Hierna worden nieuwe rugvullingen aangebracht, de hechtvlakken geprimerd en de kitvoegen aangebracht in diverse kleuren. De toepassing vindt plaats in dilataties en kleinere voegen.

Impregneren:

Het oppervlak wordt, indien nodig, onder hoge(water)druk gereinigd en na droging het impregneermiddeld onder lage druk vol en zat aangebracht op de te behandelen oppervlakken, zoals betonwanden en muurwerk.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

MULTI PROTECT NEDERLAND B.V.
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen