Brink Climate Systems: projectontwikkelaars en corporaties profiteren nu van actie

Gratis keuring Brink Climate Systems ventilatieprestatie bij duizend woningen

Gepubliceerd: 17 september 2012

Een goede ventilatie is van groot belang voor de duurzaamheid van een woning en het woongenot van de bewoner. Ventilatiesystemen dragen daar aan bij. Belangrijk is uiteraard wel dat de kwaliteit daarvan optimaal is. Daarom hebben fabrikanten de ventilatieprestatiekeuring (VPK) in het leven geroepen. Projectontwikkelaars en woningcorporaties profiteren nu van een actie: voor duizend woningen een gratis VPK.

Een VPK is een grondige keuring. Niet alleen het ontwerp, installatie en prestaties van ventilatiesystemen worden gecontroleerd, ook de instructie aan de bewoners wordt onder de loep genomen. De keuring is een initiatief van de Vereniging Leveranciers van Luchttechnische Apparaten (VLA) en geeft de bewoner een zekerheid voor optimale ventilatie.

Actieplan Kwaliteitsverbetering Ventilatiesystemen

Brink Climate Systems loopt hiermee, samen met VIAC Installatieadviseurs en Zehnder Group Nederland, vooruit op het onlangs gepresenteerde actieplan Kwaliteitsverbetering ventilatievoorzieningen. Staatssecretaris Joop Atsma (Infrastructuur en Milieu) en minister Liesbeth Spies (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) hebben daarin afspraken gemaakt met de bouwsector voor het verbeteren van het binnenmilieu. Zo moeten alle nieuwe woningen vanaf 2015 opgeleverd worden met een mechanisch ventilatiesysteem dat volledig aan alle overeengekomen kwaliteitseisen voldoet en krijgen bewoners uitleg over de werking van hun ventilatiesysteem.

Als een projectontwikkelaar of woningcorporatie gebruik maakt van de diensten en producten van de genoemde partijen, krijgt deze een gratis VPK voor maximaal duizend woningen. Meer informatie over de actie en de voorwaarden is te vinden op www.brinkclimatesystems.nl/vpk-actie.

Meer informatie: www.brinkclimatesystems.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.