Duco presenteert op Gevel innovaties die het verschil maken

Duco Ventilation & Sun Control, toonaangevend producent op het vlak van ventilatie- & zonweringsystemen, presenteert op de vakbeurs Gevel een hele reeks noviteiten.

Gepubliceerd: 28 december 2011

Op het vlak van architecturale zonwering presenteert Duco heel wat vernieuwingen. Esthetiek, gecombineerd met functionaliteit, dat zijn de kernwoorden voor deze innovaties:

DucoSlide SlimFrame BiFold

De lamellen van de DucoSlide BiFold zitten vervat in de subtiele en geraffineerde 'SlimFrame'-zijprofielen, die volledig naar de zijkant schuiven. Zo ontstaat er een verschillend design in open of gesloten stand. Daarenboven is de 100D-lamel ook verkrijgbaar in een geperforeerde variant, die er voor zorgt dat het licht op een zachte manier verspreid wordt.

DucoSlide LuxFrame Perfo

Het geperforeerde aluminium paneel werd harmonieus geïntegreerd in een 'LuxFrame'-kader. Naast de standaard perforatie, die zorgt voor een optimale lichtregeling en een maximale privacy, zijn op aanvraag ook andere perforaties mogelijk.

DucoSlide LuxFrame Wood

Het ideale huwelijk, geïllustreerd door de perfecte symbiose van houten lamellen in een aluminium kader. Deze combinatie zorgt voor een esthetische meerwaarde aan ieder gebouw door de gevel een speciale touch mee te geven. 

DucoTwin

Daarnaast wordt ook de DucoTwin 120-reeks verder uitgebreid. Deze succesvolle combinatie is er, naast de optionele Fix-uitvoering (stormvast), nu ook in een Cap-uitvoering. Het zonweringdoek is gemonteerd op een uitvalarm, die eerst verticaal naar beneden zakt, maar daarna automatisch uitvalt in een hoek van maximum 90°C.

Meer informatie: www.duco.eu

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Zonnepaneel-advies Zonnepaneel-advies

Er zijn diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen mogelijk te maken.

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Juridisch, technisch en logistiek is het niet eenvoudig zonnepanelen te koppelen achter de meter van individuele appartement. Een gemeenschappelijke elektriciteitsmeter zorgen er echter weer voor dat het lastig is de zonnepanelen rendabel te exploiteren. Gelukkig zijn er diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen toch mogelijk te maken.

Waar bestaat het advies uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Analyse van de mogelijkheden
Prijsvergelijking van de verschillende mogelijkheden

Gegevens

Zonnepaneel-advies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.