..........
shadow_fix

Duco presenteert op Gevel innovaties die het verschil maken

Duco Ventilation & Sun Control, toonaangevend producent op het vlak van ventilatie- & zonweringsystemen, presenteert op de vakbeurs Gevel een hele reeks noviteiten.

Op het vlak van architecturale zonwering presenteert Duco heel wat vernieuwingen. Esthetiek, gecombineerd met functionaliteit, dat zijn de kernwoorden voor deze innovaties:

DucoSlide SlimFrame BiFold

De lamellen van de DucoSlide BiFold zitten vervat in de subtiele en geraffineerde 'SlimFrame'-zijprofielen, die volledig naar de zijkant schuiven. Zo ontstaat er een verschillend design in open of gesloten stand. Daarenboven is de 100D-lamel ook verkrijgbaar in een geperforeerde variant, die er voor zorgt dat het licht op een zachte manier verspreid wordt.

DucoSlide LuxFrame Perfo

Het geperforeerde aluminium paneel werd harmonieus geïntegreerd in een 'LuxFrame'-kader. Naast de standaard perforatie, die zorgt voor een optimale lichtregeling en een maximale privacy, zijn op aanvraag ook andere perforaties mogelijk.

DucoSlide LuxFrame Wood

Het ideale huwelijk, geïllustreerd door de perfecte symbiose van houten lamellen in een aluminium kader. Deze combinatie zorgt voor een esthetische meerwaarde aan ieder gebouw door de gevel een speciale touch mee te geven. 

DucoTwin

Daarnaast wordt ook de DucoTwin 120-reeks verder uitgebreid. Deze succesvolle combinatie is er, naast de optionele Fix-uitvoering (stormvast), nu ook in een Cap-uitvoering. Het zonweringdoek is gemonteerd op een uitvalarm, die eerst verticaal naar beneden zakt, maar daarna automatisch uitvalt in een hoek van maximum 90°C.

Meer informatie: www.duco.eu

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam