DucoSlide BiFold

Architecturale zonwering in vouwpanelen

Gepubliceerd: 04 juni 2012

Duco Ventilation & Sun Control, toonaangevend op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen , breidt met de DucoSlide BiFold een vervolg aan het succesvolle gamma architecturale zonwering.

De DucoSlide is een architecturaal zonweringsysteem met schuifpanelen. Het BiFold schuifsysteem bestaat uit twee verticaal vouwende panelen met een vast kader, dat ofwel volledig voor het raam kan schuiven, ofwel volledig naar de zijkant schuift. Zo ontstaat er een verschillende design in open of gesloten stand en accentueert het de gevel van elk gebouw.

100D-lamel: vol of geperforeerd
De 100D-lamellen van de DucoSlide SlimFrame BiFold zitten vervat in de subtiele en geraffineerde SlimFrame-zijprofielen. Daarenboven is de 100D-lamel, naast de standaard volle lamel, ook verkrijgbaar in een geperforeerde variant. Dat zorgt er voor dat het licht op een zachte manier verspreid wordt.

Met deze uitbreiding, voegt Duco een extra mogelijkheid aan haar gamma toe om op een natuurlijke en energiezuinige manier de opwarming van een gebouw tegen te gaan. Er wordt een maximum aan zonlicht binnengehaald, terwijl de zonnehitte wordt buitengehouden. Verblindende effecten worden tegengehouden en de privacy wordt gemaximaliseerd. Zonwering is bovendien een interessante en energiezuinige investering die zich snel terugverdient dankzij een reductie van de koellast van een gebouw tot 30%. Dat maakt een energieverslindende airco vaak overbodig.

Meer informatie: www.duco.eu.

Publicatiedatum: 5 juni 2012

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Zonnepaneel-advies Zonnepaneel-advies

Er zijn diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen mogelijk te maken.

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Juridisch, technisch en logistiek is het niet eenvoudig zonnepanelen te koppelen achter de meter van individuele appartement. Een gemeenschappelijke elektriciteitsmeter zorgen er echter weer voor dat het lastig is de zonnepanelen rendabel te exploiteren. Gelukkig zijn er diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen toch mogelijk te maken.

Waar bestaat het advies uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Analyse van de mogelijkheden
Prijsvergelijking van de verschillende mogelijkheden

Gegevens

Zonnepaneel-advies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.