Dutch Heatpump Solutions versnelt groei-ambitie

Specialist in Nederland voor op maat gemaakte warmtepompoplossingen DHS versnelt haar groei-ambitie door participatie R-Vent Group.

Gepubliceerd: 30 oktober 2013

Dutch Heatpump Solutions BV (DHS), de specialist in Nederland voor op maat gemaakte warmtepompoplossingen, versnelt haar groei-ambitie dankzij een meerderheidsparticipatie door de R-Vent Group B.V., de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep B.V.

Sinds de oprichting van DHS in 2010 heeft het bedrijf zich in rap tempo ontwikkeld tot een gerenommeerde partner in gespecialiseerde op maat gemaakte systeemoplossingen met warmtepompen. Naast het exclusieve importeurschap van het Oostenrijkse kwaliteitsmerk Ochsner ontwikkelt en produceert DHS ook zelfstandig systeemoplossingen. Meest bekende voorbeeld is de Hydrotop, een integrale warmtepompmodule die één van de drie genomineerde producten was voor de Spirit of Innovation Award 2013.

'Door ons aan te sluiten bij R-Vent Group ontstaat meer ruimte om ons te richten op het verder uitbouwen van onze tailor-made hightech warmtepompoplossingen in Nederland', aldus Wilhard Oldengarm, commercieel directeur en medeaandeelhouder van DHS. '
Ook laten we in het Experience Center van R-Vent Group in Bergschenhoek een volledig werkend Hydrotopsysteem voor installateurs, voorschrijvers en andere geïnteresseerden zien.'

Jeroen Rook, directeur R-Vent Group B.V: ´We zien steeds meer combinaties in de markt waarbij warmtepompen naast, of in combinatie, met lucht- en ventilatiesystemen worden toegepast. De Hydrotop is daarvan een mooi voorbeeld. Door een gespecialiseerd bedrijf als DHS te koppelen aan onze ruime ervaring binnen de lucht- en ventilatiemarkt kunnen we voor een versnelde ontginning van deze duurzame systeemoplossing in de markt zorgen.´

Voor meer informatie over de producten van DHS en Ochsner kunt u telefonisch contact opnemen met 0548 / 542 240, per mail op info@dutchheatpump.nl of raadpleeg www.dutchheatpump.nl.

Publicatiedatum: 31 oktober 2013

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.