..........
shadow_fix

BALKONS EN GALERIJEN

Om balkons en galerijen te beschermen tegen weersinvloeden en antislip te maken is het nodig deze vloervelden te voorzien van een waterdichte coating.

BALKONS EN GALERIJEN

Tevens is het noodzakelijk dat water goed afgevoerd wordt naar de afvoeren. Multi Protect Nederland BV heeft diverse systemen in haar pakket om dit te realiseren. De vloeren zijn dan weer voor jaren beschemd.

De aan te brengen coating is niet alleen waterdichte en/of antislip maar kan eventueel functioneren als een scheur- en dilatatie-overbruggende vloerveld afdichting. Bij een afdichting worden tevens de randdetails, inclusief goten en afvoeren, afgedicht. Verder kan de toplaag worden voorzien van een antislip instrooilaag (kwartszand) of een decochip (vlok, welke meestal voor balkons wordt gekozen).

Onze coating systemen voor galerijen en balkons zijn zeer sneluithardend (per laag 45 minuten) hetgeen het voordeel heeft dat er geen loopvoorzieningen noodzakelijk zijn. Elk coating systeem bestaat uit meerdere coatinglagen. Mede door de snelle uitharding kan de gehele opbouw van het aan te brengen systeem veelal in één fase worden uitgevoerd.

ophogen balkons en galerijen

Ook het ophogen van galerij- en balkonvloeren van oudere flatwoningen is een vaak terugkomende bezigheid van ons bedrijf. Wij passen een lichtgewicht systeem toe, welk geheel droog en waterdicht wordt aangebracht, dat een geheel vormt met de oorspronkelijke constructie zodat - zoals vaak bij andere ophoogsystemen het geval is - geen vuil onder het ophoogsysteem komt. Bovendien bestaat de mogelijkheid om dit systeem als isolatiepakket toe te passen.

Het ophoogsysteem bestaat uit een polyurethaan (afschot)plaat die is voorzien van een drukverdelende 8mm dikke cementgebonden plaat. Deze platen worden verlijmd en/of gefixeerd aangebracht, waarna alles afgedicht wordt met een flexibel PMMA kunstharssysteem ( Triflex ). Door te kiezen voor een afschot-polyurethaanplaat, kan afschot in het vloerveld worden gecreëerd. Tevens is het mogelijk, door sparingen in de pu-plaat, goten te vormen. Het systeem kan geheel worden aangepast aan de omstandigheden van uw gebouw en geeft tijdens uitvoering weinig hinder voor de bewoners.

Combinatiewerk

In combinatie met voornoemde werkzaamheden behoort een complete renovatie van de galerijen en balkons, zoals betonreparaties, het vervangen van hemelwaterafvoerputten en -pijpen, aanbrengen betoncoating op plafonds en consoles, vervangen balustrades en/of privacyschermen, etc, tot de mogelijkheden. Vrijblijvend voeren wij eerst een opname ter plaatse uit en aan de hand hiervan en in overleg met u wordt een voorstel gemaakt.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Graphenstone

  verbouwen

  Graphenstone is de eerste fabrikant ter wereld die verf, coating, mortel, kleef- en isolerende materialen produceert op een ecologische manier met de technologie van grafeen.

 • Renovatie terrassen Triflex

  gevel

  Terrassen Zilverzijde aan de Erasmusweg in Den Haag.

 • GlansGarant

  gevel

  U bent bestuurder of lid van een VvE? Dan bespaart GlansGarant u veel tijd, discussies en geld.

 • Warm en veilig stoken

  verwarming

  Het stookseizoen is begonnen, de cv-ketels draaien volop. Om het binnenshuis warm én gezond te houden is periodiek onderhoud van de cv-installatie en rookgasafvoer noodzakelijk.

 • VBR: alles van waarde moet onderhouden worden

  balkon

  De VBR (Vereniging van Gecertificeerde BetonReparatiebedrijven) staat voor brancheontwikkeling met de thema's: meerwaarde, duurzaamheid, kennis en kwaliteit. Het zijn begrippen van deze tijd waaraan de VBR daadwerkelijk inhoud geeft!

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

MULTI PROTECT NEDERLAND B.V.

Klik hier voor meer info bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam