BALKONS EN GALERIJEN

Om balkons en galerijen te beschermen tegen weersinvloeden en antislip te maken is het nodig deze vloervelden te voorzien van een waterdichte coating.

BALKONS EN GALERIJEN

Tevens is het noodzakelijk dat water goed afgevoerd wordt naar de afvoeren. Multi Protect Nederland BV heeft diverse systemen in haar pakket om dit te realiseren. De vloeren zijn dan weer voor jaren beschemd.

De aan te brengen coating is niet alleen waterdichte en/of antislip maar kan eventueel functioneren als een scheur- en dilatatie-overbruggende vloerveld afdichting. Bij een afdichting worden tevens de randdetails, inclusief goten en afvoeren, afgedicht. Verder kan de toplaag worden voorzien van een antislip instrooilaag (kwartszand) of een decochip (vlok, welke meestal voor balkons wordt gekozen).

Onze coating systemen voor galerijen en balkons zijn zeer sneluithardend (per laag 45 minuten) hetgeen het voordeel heeft dat er geen loopvoorzieningen noodzakelijk zijn. Elk coating systeem bestaat uit meerdere coatinglagen. Mede door de snelle uitharding kan de gehele opbouw van het aan te brengen systeem veelal in één fase worden uitgevoerd.

ophogen balkons en galerijen

Ook het ophogen van galerij- en balkonvloeren van oudere flatwoningen is een vaak terugkomende bezigheid van ons bedrijf. Wij passen een lichtgewicht systeem toe, welk geheel droog en waterdicht wordt aangebracht, dat een geheel vormt met de oorspronkelijke constructie zodat - zoals vaak bij andere ophoogsystemen het geval is - geen vuil onder het ophoogsysteem komt. Bovendien bestaat de mogelijkheid om dit systeem als isolatiepakket toe te passen.

Het ophoogsysteem bestaat uit een polyurethaan (afschot)plaat die is voorzien van een drukverdelende 8mm dikke cementgebonden plaat. Deze platen worden verlijmd en/of gefixeerd aangebracht, waarna alles afgedicht wordt met een flexibel PMMA kunstharssysteem ( Triflex ). Door te kiezen voor een afschot-polyurethaanplaat, kan afschot in het vloerveld worden gecreëerd. Tevens is het mogelijk, door sparingen in de pu-plaat, goten te vormen. Het systeem kan geheel worden aangepast aan de omstandigheden van uw gebouw en geeft tijdens uitvoering weinig hinder voor de bewoners.

Combinatiewerk

In combinatie met voornoemde werkzaamheden behoort een complete renovatie van de galerijen en balkons, zoals betonreparaties, het vervangen van hemelwaterafvoerputten en -pijpen, aanbrengen betoncoating op plafonds en consoles, vervangen balustrades en/of privacyschermen, etc, tot de mogelijkheden. Vrijblijvend voeren wij eerst een opname ter plaatse uit en aan de hand hiervan en in overleg met u wordt een voorstel gemaakt.

Bedrijvengids Geplaatst door
Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf

Multi Protect Specialistisch Aannemingsbedrijf

Handelsweg 25, 7461 JJ  RIJSSEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.