Appartementen De Rotterdam in verkoop

44/floors Sales Première - veel animo appartement De Rotterdam. Copyright: DLVS / 44/floors.

Gepubliceerd: 26 november 2012

In de Cruise Terminal in Rotterdam zijn gisteren, een jaar voor de oplevering, de appartementen in De Rotterdam offcieel in de verkoop en verhuur gegaan. Dit gebeurde tijdens de 44/floors Sales Premiere; 44/floors refererend naar het aantal verdiepingen dat De Rotterdam gaat tellen. Veertienhonderd mensen waren nieuwsgierig naar de appartementen en vonden hun weg naar de Cruise Terminal.

360' uitzicht
Een kwartier voor de 44/floors Sales Premiere werkelijk begon, stroomden belangstellenden al binnen om een glimp op te vangen van de appartementen. Voor de bezoekers was het nog niet mogelijk de appartementen te bekijken. Tijdens de Sales Première kregen zij een impressie van de woningen door middel van maquettes en grote doeken met daarop de uitzichten in alle windstreken. Ook was er een 'black box' gebouwd; een omsloten ruimte waarbinnen een film te zien was van het 360 graden uitzicht vanaf de Kop van Zuid op 150 meter hoogte. Van ongeveer dat uitzicht kunnen toekomstige bewoners van de allerhoogste etages straks elke dag genieten.

Bouillabaisse
Bezoekers van de Sales Premiere kregen daarnaast ook de offciële verkoopbrochure, met daarin een prijslijst van de appartementen, de plattegronden, artist impressions en alle informatie over wonen in De Rotterdam. Met een drankje, een kop koffe of een kom bouillabaisse van restaurant Las Palmas binnen handbereik vormden de bezoekers zich al bladerend door de brochure een beeld van de appartementen.

Sales Offce
Belangstellenden kunnen zich tot 7 december inschrijven voor hun appartementen naar keuze. Bij meerdere inschrijvingen op een huisnummer vindt er loting plaats. In de week van 10 december ontvangen kandidaten een uitnodiging voor een vrijblijvend verkoop- of verhuurgesprek. Voor vragen of meer informatie over 44/floors kunnen geïnteresseerden vanaf vandaag ook 24/7 terecht bij het 44/floors Sales Offce: Wilhelminakade 699 (Cruise Terminal), telefoon: 010-484 44 00.

De woningen
Vanwege de ligging aan de noordkant van de Wilhelminapier hebben de 240 appartementen van 44/floors een panoramisch uitzicht over de Maas, de stad en het achterland. Om niets van dat fenomenale uitzicht in de weg te zitten, zijn radiotoren weggewerkt in de vloer en reiken de ramen van de vloer tot het plafond.

Publicatiedatum: 27 november 2012

Meer informatie: 44 floors

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.