Gerelateerde suggesties:

De beste eigenschappen van verschillende materialen gecombineerd

15 mei 2011
Schüco Corona CT 70 Accent: een modern en zeer veelzijdig kozijnsysteem.
LEES VERDER

Kunststof kozijnen hebben zich ontworsteld aan de vooroordelen als zouden deze eenzijdig, wit, plat, breed en grof zijn. Het kozijnsysteem Schüco Corona CT 70 Accent is hiervan het innovatieve voorbeeld: in dit kozijn komen de beste eigenschappen van verschillende materialen samen.

Flexibel kozijnsysteem 

De Corona CT 70 Accent is een succesvol kunststof kozijnsysteem voor de Nederlandse markt, met een zeer hoge thermische isolatie. Met een 70 mm basis inbouwdiepte, een 5-kameropbouw bij de vleugel en een 112 mm inbouwdiepte van de kozijnomranding, is dit systeem de ideale vervanger van het traditionele houten kozijn. De Corona CT 70 Accent biedt echter meer. Er kan met recht worden gesproken van een modern product met een zeer aantrekkelijke prijs. Architecten passen de Corona CT 70 Accent veelvuldig toe in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten, waar deze de houten kozijnen langzaam maar zeker verdringt. De afgeschuinde vormgeving met gebroken lijnen en licht afgeschuinde hoeken zorgt voor een uniek design. De kozijnen kunnen in een grote range aan kleuren geleverd worden.

Materiaalcombinaties

Smaken kunnen verschillen. Daarom kan Schüco deze kozijnen ook voorzien van TopAlu dekschalen - de techniek die ook bij aluminium vliesgevels wordt toegepast. Deze dekschalen zijn leverbaar in alle RAL-kleuren - ook geanodiseerd. Hierdoor kunnen ze in een meer strakke vormgeving de optiek van een gebouw het beoogde accent geven. De nieuwste generatie kunststof kozijnen voor nul-energiehuistoepassingen kan worden voorzien van aluminium versterkingstrippen (in plaats van stalen versterkingen), die op geavanceerde wijze worden meegeëxtrudeerd (Schüco SI 82+). Ook combinaties met aluminium vliesgevels of de Schüco Ramen AWS 65 Accent (brandwerend, inbraakwerend: WK3 en automatische raambediening) zijn hierdoor mogelijk.

Meer informatie: www.schueco.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Zonnepaneel-advies
Er zijn diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen mogelijk te maken.