De beste eigenschappen van verschillende materialen gecombineerd

Schüco Corona CT 70 Accent: een modern en zeer veelzijdig kozijnsysteem.

Gepubliceerd: 15 mei 2011

Kunststof kozijnen hebben zich ontworsteld aan de vooroordelen als zouden deze eenzijdig, wit, plat, breed en grof zijn. Het kozijnsysteem Schüco Corona CT 70 Accent is hiervan het innovatieve voorbeeld: in dit kozijn komen de beste eigenschappen van verschillende materialen samen.

Flexibel kozijnsysteem 

De Corona CT 70 Accent is een succesvol kunststof kozijnsysteem voor de Nederlandse markt, met een zeer hoge thermische isolatie. Met een 70 mm basis inbouwdiepte, een 5-kameropbouw bij de vleugel en een 112 mm inbouwdiepte van de kozijnomranding, is dit systeem de ideale vervanger van het traditionele houten kozijn. De Corona CT 70 Accent biedt echter meer. Er kan met recht worden gesproken van een modern product met een zeer aantrekkelijke prijs. Architecten passen de Corona CT 70 Accent veelvuldig toe in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten, waar deze de houten kozijnen langzaam maar zeker verdringt. De afgeschuinde vormgeving met gebroken lijnen en licht afgeschuinde hoeken zorgt voor een uniek design. De kozijnen kunnen in een grote range aan kleuren geleverd worden.

Materiaalcombinaties

Smaken kunnen verschillen. Daarom kan Schüco deze kozijnen ook voorzien van TopAlu dekschalen - de techniek die ook bij aluminium vliesgevels wordt toegepast. Deze dekschalen zijn leverbaar in alle RAL-kleuren - ook geanodiseerd. Hierdoor kunnen ze in een meer strakke vormgeving de optiek van een gebouw het beoogde accent geven. De nieuwste generatie kunststof kozijnen voor nul-energiehuistoepassingen kan worden voorzien van aluminium versterkingstrippen (in plaats van stalen versterkingen), die op geavanceerde wijze worden meegeëxtrudeerd (Schüco SI 82+). Ook combinaties met aluminium vliesgevels of de Schüco Ramen AWS 65 Accent (brandwerend, inbraakwerend: WK3 en automatische raambediening) zijn hierdoor mogelijk.

Meer informatie: www.schueco.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Kozijnadvies Kozijnadvies aanvragen

Profiteer met uw VvE nu ook van de uitgebreide subsidiemogelijkheden.

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Indien u kiest voor kunststof kozijnen bespaart u tevens veel geld op schilderonderhoud in de komende jaren waardoor in veel gevallen de terugverdientijd binnen de 10 jaar ligt terwijl de levensduur ruim boven de 20 jaar ligt! In veel gevallen zijn nieuwe kozijnen dan ook per saldo goedkoper dan uw huidige kozijnen laten zitten en ze onderhouden.

Waar bestaat het kozijnadvies uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Overzicht van de verwachte kosten
Overzicht van de verwachte terugverdientijd
Wat voor type kozijnen zitten er in uw pand?
Wat voor type glas zit er in uw pand?

Gegevens

Kozijnadvies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.