Win een IP-camera

Camerabewaking: geen luxe maar noodzaak! Win een IP-camera van CameraInstallatie.

Gepubliceerd: 26 februari 2015

Camera’s hebben vele toepassingsmogelijkheden. Van camera’s gaat bovendien een preventieve werking uit. U kunt ze daarom inzetten om inbraak, diefstal, fraude en overvallen te voorkomen.

Uw appartement of appartementengebouw laten beveiligen is geen luxe maar noodzaak; maar dat hoeft geen fortuin te kosten. U hebt namelijk al een compleet camerabewakingssysteem (incl. montage) vanaf € 999,-.

CameraInstallatie

CameraInstallatie levert en installeert al ruim 15 jaar camerabewaking-systemen. Ze komen dan ook graag langs voor een passende en duidelijke offerte voor een betaalbare prijs. Een ALL-IN service een vaste prijs voor alles, dus geen verassingen achteraf. Of het nu gaat om één of meerdere camera’s, beelden op een monitor, via internet, op uw iPhone, iPad, Android toestel of op de computer: CameraInstallatie zorgt voor een perfecte samenstelling, camera-installatie, onderhoud en ondersteuning.

Werkwijze

CameraInstallatie komt bij u langs voor een persoonlijk CameraInstallatie advies geheel op maat. Ze maken vervolgens een offerte op maat, met daarin een scherpe prijs en een persoonlijk advies. De installatie wordt verzorgd door camerabewaking-specialisten.

Op uw telefoon, tablet of op de computer uw bewakingscamera’s via internet kunnen bekijken: dat wil iedereen wel! CameraInstallatie levert alle systemen standaard met deze mogelijkheid, inclusief software voor de iPhone, iPad, Android (HTC, Samsung, Huawei, LG).

 

 

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.