..........
shadow_fix

Win een IP-camera

Camerabewaking: geen luxe maar noodzaak! Win een IP-camera van CameraInstallatie.

Camera’s hebben vele toepassingsmogelijkheden. Van camera’s gaat bovendien een preventieve werking uit. U kunt ze daarom inzetten om inbraak, diefstal, fraude en overvallen te voorkomen.

Uw appartement of appartementengebouw laten beveiligen is geen luxe maar noodzaak; maar dat hoeft geen fortuin te kosten. U hebt namelijk al een compleet camerabewakingssysteem (incl. montage) vanaf € 999,-.

CameraInstallatie

CameraInstallatie levert en installeert al ruim 15 jaar camerabewaking-systemen. Ze komen dan ook graag langs voor een passende en duidelijke offerte voor een betaalbare prijs. Een ALL-IN service een vaste prijs voor alles, dus geen verassingen achteraf. Of het nu gaat om één of meerdere camera’s, beelden op een monitor, via internet, op uw iPhone, iPad, Android toestel of op de computer: CameraInstallatie zorgt voor een perfecte samenstelling, camera-installatie, onderhoud en ondersteuning.

Werkwijze

CameraInstallatie komt bij u langs voor een persoonlijk CameraInstallatie advies geheel op maat. Ze maken vervolgens een offerte op maat, met daarin een scherpe prijs en een persoonlijk advies. De installatie wordt verzorgd door camerabewaking-specialisten.

Op uw telefoon, tablet of op de computer uw bewakingscamera’s via internet kunnen bekijken: dat wil iedereen wel! CameraInstallatie levert alle systemen standaard met deze mogelijkheid, inclusief software voor de iPhone, iPad, Android (HTC, Samsung, Huawei, LG).

 

 

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam