Liftinstituut: keuring, assistentie en onderhoudscheck in één

Alles rond de liftkeuring in één keer geregeld met de VIP-keuringsbundel.

Gepubliceerd: 10 juli 2012

Geen omkijken meer naar de liftkeuringen! Met de nieuwe VIP- keuringsbundel komt het Liftinstituut gebouweigenaren en -beheerders volledig tegemoet. Het Liftinstituut zorgt voor assistentie, keurt onafhankelijk en op tijd, en controleert 'indien gewenst' de staat van onderhoud. En dat tegen een tarief dat lager uitpakt.

Als gebouweigenaar of -beheerder heeft u er alle belang bij dat uw liften onafhankelijk en binnen de wettelijke termijn worden gekeurd. Tegelijkertijd wilt u er ook zo min mogelijk tijd en geld aan kwijt zijn. Het Liftinstituut helpt: met onze nieuwe VIP-keuringsbundel besteedt u de zorg rondom de keuringen in één keer aan ons uit. Onafhankelijk, altijd op tijd en tegen lagere kosten.

We keuren uw liften niet alleen deskundig en onafhankelijk, we zorgen ook voor assistentie en doen - als u dat wilt - bovenop de keuring nog een aanvullende onderhoudscheck. Zo weet u zeker dat de keuringen op tijd plaatsvinden, en heeft u inzicht in de prestaties van uw onderhoudsfirma. En het verrassende: de VIP-bundel pakt ook nog eens voordeliger uit.

De VIP-keuringsbundel: meer zekerheid, minder zorgen

1. De zekerheid van een onafhankelijke en deskundige keuring
Een groeiend aantal gebouweigenaren en -beheerders in Nederland is zich bewust van de noodzaak van een objectieve en deskundige liftkeuring. Tegelijkertijd zoeken zij steeds vaker naar mogelijkheden om de zorg rondom het keuringstraject aan één partij uit te besteden. Als voorvechter van een absoluut onafhankelijke liftkeuring komt het Liftinstituut u nu helemaal tegemoet. Met de VIP-keuringsbundel ontzorgen wij u in heel het keuringsproces: u ervaart het gemak van uitbesteden en weet zeker dat uw liften 100% onafhankelijk en uiterst deskundig worden gekeurd.

2. De zekerheid van een op tijd gekeurde lift
Kiest u voor de VIP-keuringsbundel, dan zorgt het Liftinstituut zelf voor deskundige assistentie. Daarmee voorkomen we afzeggingen. en weet u zeker dat uw liften precies op tijd worden gekeurd. Dus niet te vroeg, maar ook niet te laat. Afzeggingen bezorgen u veel overlast. En het vraagt van ons tijd om iedereen te informeren en alles opnieuw in te plannen. Dat voorkomen we met VIP-aanpak. Een van de redenen waarom het Liftinstituut u de VIP-keuringsbundel zo voordelig kan aanbieden.

3. De zekerheid van een extra onderhoudscheck
Het Liftinstituut zet graag een stap extra voor u. Daarom bieden we u bij de VIP-keuringsbundel een aanvullende onderhoudscheck aan. Na afloop van de wettelijke verplichte keuring neemt de inspecteur een zevental technische onderhoudspunten onder de loep. Met zijn bevindingen in de hand bent u beter in staat de prestaties van uw onderhoudsfirma te beoordelen. Bovendien toont u ermee aan dat u uw zorgplicht als gebouwbeheerder of -eigenaar absoluut serieus neemt. Goed om te weten: voor deze onderhoudscheck betaalt u niets extra.

Toegang tot webportal 'mijnLiftinstituut'
Als u gebruik maakt van ons VIP aanbod verschaffen wij u ook toegang tot ons webportal. Daarmee heeft u op ieder moment van de dag inzage in alle informatie rondom de keuringen van uw installaties.

Hulp bij de overstap; Wilt u gebruikmaken van de VIP-keuringsbundel, maar regelt de onderhoudsfirma momenteel de keuringen en/of de assistentie erbij voor u? Het Liftinstituut helpt u graag bij uw overstap.

Bent u toe aan minder zorg en meer gemak rondom de liftkeuringen? Wilt u de absolute zekerheid dat uw liften deskundig, onafhankelijk en altijd op tijd worden gekeurd? En wilt u profiteren van minder kosten en de meerwaarde van een gratis aanvullende onderhoudscheck?

Neem contact met ons op via 020 - 435 06 06 of VIP@liftinstituut.nl

Meer informatie: www.liftinstituut.nl

Publicatiedatum: 11 juli 2012

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.