..........
shadow_fix

periodieke liftkeuring

Liften moeten periodiek worden gekeurd. Liftinstituut doet dat, sinds 1933. Deskundig en onafhankelijk. En maakt veiligheid voor liftgebruikers aantoonbaar.

veiligheidskeuring liften

Wettelijk verplicht, goed verzorgd
Elke anderhalf jaar moet u uw lift(en) laten keuren. De inspecteurs van het Liftinstituut keuren objectief en onafhankelijk.

Voor het vervoer van personen en goederen in gebouwen zijn liften onmisbaar. Hoewel passagiers en gebruikers vooral het gebruiksgemak ervaren, is de veiligheid van deze installaties voor hen net zo belangrijk. Daarom laten Nederlandse gebouweigenaren en -beheerders hun liften elke anderhalf jaar keuren door het Liftinstituut, de nationaal erkende autoriteit op het gebied van liftveiligheid. Niet alleen omdat deze veiligheidskeuring verplicht is en hoort bij ‘goed huisvaderschap’, maar juist ook om calamiteiten, negatieve publiciteit en grote financiële risico’s te voorkomen.

DE PERIODIEKE LIFTKEURING: EEN OBJECTIEF OORDEEL
Het Liftinstituut keurt en certificeert objectief en onafhankelijk. Deskundige inspecteurs verrichten de keuring op basis van de wettelijke eisen, zoals die zijn ondergebracht in het Warenwetbesluit liften. Is uw lift goedgekeurd? Dan brengt de inspecteur direct het bekende Liftinstituut-keurmerk aan. Daarmee laat u aan alle liftgebruikers zien dat u alles in het werk stelt om de veiligheid te waarborgen. Het Certificaat van Goedkeuring wordt u direct na de keuring toegestuurd, tezamen met een overzichtelijke, schriftelijke rapportage.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Wanneer laat je een bouwkundige keuring uitvoeren?

  appartementen

  In de zoektocht naar jouw droomappartement heb je ‘m dan eindelijk gevonden: de perfecte woning!

 • De daken op!

  dak

  Normaal gesproken gaat het dak van een appartementencomplex een fink aantal jaren mee. Goed onderhoud is echter wel noodzakelijk. Een jaarlijkse dakinspectie zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Veilig het dak op

  dak

  Het dak van een appartementengebouw heeft zoals alle daken onderhoud nodig en moet periodiek geïnspecteerd worden. In iedere Appartement & Eigenaar lichten we een onderwerp uit dat betrekking heeft op het dak. Deze keer besteden we aandacht aan de dakveil

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam