Gerelateerde suggesties:

periodieke liftkeuring

Liften moeten periodiek worden gekeurd. Liftinstituut doet dat, sinds 1933. Deskundig en onafhankelijk. En maakt veiligheid voor liftgebruikers aantoonbaar.
LEES VERDER

veiligheidskeuring liften

Wettelijk verplicht, goed verzorgd
Elke anderhalf jaar moet u uw lift(en) laten keuren. De inspecteurs van het Liftinstituut keuren objectief en onafhankelijk.

Voor het vervoer van personen en goederen in gebouwen zijn liften onmisbaar. Hoewel passagiers en gebruikers vooral het gebruiksgemak ervaren, is de veiligheid van deze installaties voor hen net zo belangrijk. Daarom laten Nederlandse gebouweigenaren en -beheerders hun liften elke anderhalf jaar keuren door het Liftinstituut, de nationaal erkende autoriteit op het gebied van liftveiligheid. Niet alleen omdat deze veiligheidskeuring verplicht is en hoort bij ‘goed huisvaderschap’, maar juist ook om calamiteiten, negatieve publiciteit en grote financiële risico’s te voorkomen.

DE PERIODIEKE LIFTKEURING: EEN OBJECTIEF OORDEEL
Het Liftinstituut keurt en certificeert objectief en onafhankelijk. Deskundige inspecteurs verrichten de keuring op basis van de wettelijke eisen, zoals die zijn ondergebracht in het Warenwetbesluit liften. Is uw lift goedgekeurd? Dan brengt de inspecteur direct het bekende Liftinstituut-keurmerk aan. Daarmee laat u aan alle liftgebruikers zien dat u alles in het werk stelt om de veiligheid te waarborgen. Het Certificaat van Goedkeuring wordt u direct na de keuring toegestuurd, tezamen met een overzichtelijke, schriftelijke rapportage.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Liftinstituut
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen