Periodieke liftkeuring

Liften moeten periodiek worden gekeurd. Liftinstituut doet dat, sinds 1933. Deskundig en onafhankelijk. En maakt veiligheid voor liftgebruikers aantoonbaar.

Geplaatst door: Liftinstituut

Veiligheidskeuring liften

Wettelijk verplicht, goed verzorgd
Elke anderhalf jaar moet u uw lift(en) laten keuren. De inspecteurs van het Liftinstituut keuren objectief en onafhankelijk.

Voor het vervoer van personen en goederen in gebouwen zijn liften onmisbaar. Hoewel passagiers en gebruikers vooral het gebruiksgemak ervaren, is de veiligheid van deze installaties voor hen net zo belangrijk. Daarom laten Nederlandse gebouweigenaren en -beheerders hun liften elke anderhalf jaar keuren door het Liftinstituut, de nationaal erkende autoriteit op het gebied van liftveiligheid. Niet alleen omdat deze veiligheidskeuring verplicht is en hoort bij ‘goed huisvaderschap’, maar juist ook om calamiteiten, negatieve publiciteit en grote financiële risico’s te voorkomen.

DE PERIODIEKE LIFTKEURING: EEN OBJECTIEF OORDEEL
Het Liftinstituut keurt en certificeert objectief en onafhankelijk. Deskundige inspecteurs verrichten de keuring op basis van de wettelijke eisen, zoals die zijn ondergebracht in het Warenwetbesluit liften. Is uw lift goedgekeurd? Dan brengt de inspecteur direct het bekende Liftinstituut-keurmerk aan. Daarmee laat u aan alle liftgebruikers zien dat u alles in het werk stelt om de veiligheid te waarborgen. Het Certificaat van Goedkeuring wordt u direct na de keuring toegestuurd, tezamen met een overzichtelijke, schriftelijke rapportage.

Bedrijvengids Geplaatst door
Liftinstituut

Liftinstituut

Buikslotermeerplein 381, 1025 XE  AMSTERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.