Liftinstituut

Liftinstituut

Postbus 36027, 1020 MA  AMSTERDAM

Over ons

Marktleider toonaangevend in liftveiligheid

Jaarlijks keurt Liftinstituut wij duizenden installaties voor gebouweigenaren en -beheerders. Ook zorgt Liftinstituut er via type-certificering voor dat tientallen fabrikanten wereldwijd een nieuw of aangepast product of onderdeel veilig in de markt kunnen zetten.

Door niet alleen te keuren en te certificeren maar juist ook kennis te delen middels seminars en onze opleidingen, vormt Liftinstituut de verbindende schakel in veiligheid. Voor vele nationale en internationale overheden en koepelorganisaties is Liftinstituut dé gesprekspartner over veiligheid. Daar profiteert u als klant ook van.

Wij Zijn:


OBJECTIEF & ONAFHANKELIJK
Omdat veiligheid en commerciële belangen kunnen botsen, kiest het Liftinstituut voor absolute onafhankelijkheid. We zijn geen aandeelhoudersgedreven organisatie.

GEACCREDITEERD
Het Liftinstituut opereert onder accreditatie van de Raad voor Accreditatie. Uw borg voor een hoogwaardige kwaliteit. Zien waar wij voor geaccrediteerd zijn? Bekijk onze accreditaties voor inspecties en productcertificatie.

EXPERTISE
Verticaal transportinstallaties zoals o.a. liften en roltrappen vragen om expertise. Dit hebben wij in huis door de hoog geschoolde specialisten die wij in dienst hebben die gefocust zijn op veiligheid.

VEELZIJDIG EN INTERNATIONAAL
Het Liftinstituut is een internationaal vooraanstaand speler op het gebied van technische veiligheid. Naast inspecties van liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties biedt Liftinstituut een uitgebreid dienstenpakket variërend van training tot certificatie en onderhoudschecks van producten. Doel van onze dienstverlening is het borgen van veiligheid. Waarbij we de belangen van alle betrokkenen in ogenschouw nemen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.