HTC Parking+Security: echte Xentry Speedgate voor de prijs van een gewone overheaddeur

HTC Parking+Security heeft de familie van Xentry® Speedgates onlangs uitgebreid met de Xentry® 1.

Gepubliceerd: 09 april 2013

Deze Speedgate is in diverse opzichten uniek in zijn soort. De Xentry® 1 is voorzien van geheel nieuwe veiligheidstechnologie waardoor minder veiligheidslijsten nodig zijn. Een Speedgate is een duurzaam product dat geschikt is gemaakt voor lang, probleemloos functioneren.

HTC Parking+Security heeft onderzocht hoe het product nog efficiënter gemaakt kon worden op het gebied van duurzaamheid. En met succes. Dankzij de toegepaste technologie heeft de Xentry® 1 een energiereductie van 50% in standby modus. Dit maakt de Total Cost of Ownership van het product nog aantrekkelijker.

En last but not least: de prijs. Door de configureerbare opbouw en een aantal inventieve opties past een Xentry®Speedgate ook in projecten waar gewerkt moet worden met een kleiner bouwbudget. Speedgates worden veel toegepast als afsluiting van appartementencomplexen en kan ook goed toegepast worden in renovatieprojecten. De Xentry® 1 wordt in Nederland turnkey geleverd.

Voor meer informatie: www.htcbv.com

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.