Xentry® Speedgate Super Trackless van HTC Parking+Security

HTC Parking+Security introduceert de nieuwe Xentry® Speedgate Super Trackless; alleskunner onder de Speedgates.

Gepubliceerd: 21 september 2013

De Xentry® Speedgate Super Trackless heeft een doorrijdbreedte tot bijna 12 meter. Waar vroeger 2 Speedgates nodig waren, volstaat nu 1 Speedgate. En in tegenstelling tot een schuifhek vraagt de poort geen ruimte aan de zijkant bij openstand. De panelen van de Super Trackless vouwen zich compact op tussen de kolommen waardoor je een maximale doorrijdbreedte krijgt.

Besparing op civiele kosten en snelle installatie
De nieuwe Xentry® Speedgate heeft geen boven- of ondergeleiding, er hoeft dus niet over de gehele rijbaanbreedte gegraven te worden. De installatie kan vlot verlopen met als groot voordeel dat de toegang tot het terrein mogelijk blijft.

Naadloze aansluiting hekwerk
Deze Speedgate kan geleverd worden tot een hoogte van 3 meter met als resultaat een naadloze aansluiting met het hekwerk. Ook een hellingshoek is geen probleem, de Super Trackless kan onder een hellingshoek in lijn gemonteerd worden.

Veilige, effectieve oplossing
De Xentry® Speedgate Super Trackless voldoet volledig aan de EN 13241-1 norm. Binnen deze richtlijnen is de veiligheid van personen en voertuigen gegarandeerd. De Super Trackless vindt zijn toepassing o.a. in de havens, bij distributie centra en luchthavens. Ook in gebieden waar veel gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld sneeuwschuivers, biedt de Super Trackless uitkomst.

Kortom LESS is MORE: deze veelzijdige Speedgate heeft veel meer te bieden dan een schuifpoort of standaard Speedgate.

Meer informatie: www.htcparkingensecurity.nl

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.