Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

PARKEERVLOER / HELLING

01 februari 2018
Parkeerdaken en hellingbanen van parkeergarages waterdicht en antislip afwerken .
LEES VERDER

Parkeervloeren

In de binnenstad en op kantoorlocaties worden steeds meer auto's in parkeergarages geparkeerd. Deze parkeergarages zijn vaak donker en kleurloos en daardoor een dreigend geheel. Door het aanbrengen van coatingsystemen in meerdere kleuren op de vloeren, kolommen, wanden en plafonds, alsook het verbeteren van verlichting, wordt de garage een ontvangsthal voor uw klanten en personeel, waar men graag komt en zich veilig voelt. Multi Protect Nederland BV maakt hiervoor graag een vrijblijvend advies.

Hellingbanen:

De hellingbaan is het zwaarst belaste onderdeel van een parkeerdak of parkeergarage. Op veel aangebrachte kunststofafwerkingen zijn de rijsporen al snel zichtbaar door het vertonen van slijtageplekken. Voor hellingbanen heeft Multi Protect Nederland BV het Triflex ProPark of het Triflex DeckFloor kunstharssysteem, welke zorgen voor een duurzaam en antislip oppervlak. Tevens zijn diverse kleuren mogelijk, welke passen bij de kleuren in de parkeergarage of op het parkeerdek. Overgangen kunnen naadloos worden overbrugd, daar het systeem scheur- en dilatatieoverbruggend is. Tevens kan er waterdicht worden aangesloten op afvoeren en op goten.

Dakafdichting

Afdichting van daken met complexe details zijn geen probleem voor het Triflex ProDetail systeem. Dit vloeibaar aan te brengen kunstharssysteem op basis van zeer sneluithardende PMMA harsen biedt veelal de uitkomst. Kritische afdichtingen zoals randen, balustervoeten, afvoeren, metalen opstanden e.d. worden naadloos in het daksysteem opgenomen. Het systeem hecht zonder knelstrippen op beton en andere opstanden. Vele kilometers rand- en detailwerk zijn reeds door ons uitgevoerd. In combinatie met veel dakdekkersbedrijven worden door ons de kritische details afgedicht en het normale dakwerk door de dakdekker uitgevoerd in bitumineus of pvc dakwerk, waarop het Triflex ProDetail systeem zonder problemen een zeer goede hechting heeft.

Renovatie

Bij renovatie worden vooraf de nodige voorbereidende werkzaamheden verricht, zoals stofarm stralen, betonherstel, afschotherstel, hwa's vervangen etc.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

MULTI PROTECT NEDERLAND B.V.
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES