Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

windschermen

01 februari 2018
Een windscherm rond uw tuin of terras moet natuurlijk vooral functioneel zijn. Maar bij Metalura vinden we dat windschermen zeker ook mooi mogen zijn.
LEES VERDER

Windschermen: comfortabel buiten zitten

Een windscherm rond uw terras of tuin moet natuurlijk vooral functioneel zijn. U wilt altijd uit de wind zitten en lekker buiten die kop koffie of dat wijntje drinken zodra de zon schijnt. Maar bij Metalura vinden we dat windschermen zeker ook mooi mogen zijn. Daarom hebben we een scherm ontwikkeld dat uit slechts één duurzaam aluminium profiel bestaat, dus zónder allerlei overbodige glasklemmen, glaslatten of zichtbare bouten. Hiermee bieden we u een unieke combinatie van moderne elegantie en gehard veiligheidsglas.

Een Metalura terraswindscherm wordt op maat voor u gemaakt, in iedere afmeting en ieder kleur. Met handige Krinner schroefpalen is er geen fundering nodig. Niets staat u in de weg voor een windscherm op maat.

Voordelen van Metalura windschermen

Een Metalura windscherm is duurzaam en vrijwel volledig recyclebaar. Het verlengt uw buitenseizoen aanzienlijk. Zeker als u op een vervelende hoek zit, zult u verbaasd zijn over het effect van een windscherm rondom uw terras.

1. Langer buiten zitten: Verlengt uw buiten seizoen aanzienlijk: zeker als u op een vervelende hoek zit, zult u verbaasd zijn over het effect van een windscherm rondom uw terras.

2. Onderhoudsvrij: Vrijwel onderhoudsvrij door duurzame poedercoating.

3. Sterk en degelijk: Degelijk en oersterk: een voetbal ertegen of iemand die te laat ziet dat de ruiten net zijn gewassen, vormen geen probleem voor het windscherm.

4. Op elke fundering: Past op elke fundering en anders maken we er e?e?n met Krinner schroefpalen.

5. Elke kleur en maat: Een Metalura terrasscherm is er in elke kleur en elke maatvoering.

We helpen u graag verder

Bel 0184 70 10 08 om een vrijblijvende afspraak met een projectadviseur te maken, bij u thuis of in onze showroom. Samen configureert u dan uw ideale windscherm. U ontvangt direct de prijs, dus u weet gelijk waar u aan toe bent. Kijk voor meer informatie op onze website

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Metalura
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES