Waarom het nemen van een pvc vloer een goede keuze is

Op zoek naar de ideale pvc vloer?

Gepubliceerd: 31 augustus 2022

Neem dan een kijkje bij Afium Rotterdam, een winkel die gespecialiseerd is in pvc vloeren. Nog niet helemaal overtuigd dat een pvc vloer de ideale vloer voor jou is, ondanks de prachtige designs en kleuren? Hopelijk overtuigen wij je dan met het lijstje voordelen die hieronder in het kort staat beschreven.

Een pvc vloer voor lang genot en weinig beschadigingen

Het hebben van een pvc vloer gaat gepaard met ongekend veel voordelen. Ten eerste gaat deze ondervloer een erg lange tijd mee, omdat het een stuk sterker is dan andere vloeren zoals laminaat of vloeren van bijvoorbeeld vinyl. Omdat de vloer zo ongelofelijk sterk is, betekent dit dat hij ook jaren mee zal gaan. Op de ondergrond zelf zit een slijtlaag, welke de vloer beschermt tegen grove beschadigingen. Het hebben van een pvc vloer van Afium Rotterdam is dus ideaal wanneer je wat ruiger wilt omgaan met je woning of wanneer je kinderen hebt die nog wel eens wat dingen laten vallen. Hierdoor hoef je niet continu op te letten en heb je geen paniek wanneer er iets op de vloer valt.

Weinig onderhoud: de ideale vloer voor iedereen!

Het onderhoud van een pvc vloer is daarnaast ook ongelofelijk makkelijk en zo goed als minimaal. Wanneer je een pvc vloer hebt gezien zal het misschien al zijn opgevallen, maar een pvc vloer is een glad oppervlak. Dit betekent dat deze vloer onwijs goed tegen vocht kan en dus ook super eenvoudig te verzorgen is. Je hoeft alleen regelmatig stof te zuigen of te dweilen. Wanneer je dweilt, let dan wel op dat je geen tot weinig reinigingsmiddel gebruikt: wanneer je hier teveel van gebruikt, kan de vloer een beetje beschadigen. Reinigingsmiddel bijt natuurlijk een beetje, dus wees hier voorzichtig mee. Van tijd op tijd zal het wel goed zijn om de vloer hiermee schoon te maken, maar doe hier wel je juiste onderzoek naar. Zo voorkom je het scenario waarin je de vloer beschadigd.

Ook nog eens geluiddempend en warmte doorlatend

Ook is een pvc vloer ideaal wanneer je van een feestje houdt, kinderen hebt of graag op hakken in je woning loopt. Pvc is namelijk onwijs geluiddempend en hierdoor ideaal wanneer je in een tussenwoning woont. De vloer is daarnaast ook erg warmte doorlatend en dus een goede combinatie wanneer je vloerverwarming in je woning hebt. Pvc past zich ook goed aan de omgeving, dus wanneer je woning lekker verwarmd is, zul je al gauw merken dat ook je vloer opwarmt. Een ideale vloer voor elke woning dus!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.