Waarom kiezen voor Vogelverschrikker.nl?

Vogelverschrikker.nl helpt u vogels en ander wild te verjagen. Overlast van vogels is niet alleen zeer storend, maar kan u ook veel tijd en geld kosten.

Geplaatst door: Frijters Rijsbergen BV

‎Door het inzetten van de juiste producten lost u dit op. Met meer dan 25 jaar praktijkervaring met vogeloverlast helpen wij u graag om snel en gemakkelijk de juiste keuze te maken.

Vogelverschrikker.nl is dan ook constant op zoek naar nieuwe, efficiënte producten die helpen tegen vogeloverlast en het huidige resultaat behouden of zelfs vergroten. Eén van de meeste populaire producten is de door ons ontwikkelde LaserOP Automatic. Dit is een effectief en betaalbaar laserapparaat dat eenvoudig te installeren en te bedienen is.

Bij onze klanten staan wij er niet alleen om bekend ervaren te zijn en de juiste oplossing te bieden, maar ook om het aanbieden van producten met een hoog gebruiksgemak, het uitgebreide assortiment waardoor alle oplossingen op één plek te vinden zijn, en misschien wel het belangrijkste: het bieden van goede en snelle service. Niet overtuigd?

Heeft u vragen over welke producten er in uw situatie er het meest geschikt zijn? Of kunnen wij u op een andere manier helpen? Neem dan nu contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 6-22 71 74 54 en per mail via webshop@vogelverschrikker.nl. Ook kunt u ons per mail bereiken door het onderstaande contactformulier in te vullen. We horen graag van u!

Bedrijvengids Geplaatst door
Frijters Rijsbergen BV

Frijters Rijsbergen BV

Smokstraat 2, 4891 ZK  Rijsbergen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.